IMPRESIVNI VATROMET

Mirnovec s čak 20 tona pirotehnike nastupio u Južnoj Koreji

03.08.2015 u 15:04

Bionic
Reading

Mirnovec pirotehnika, najveća hrvatska i regionalna kompanija za vatromete i zabavnu pirotehniku, uspješno je nastupila na najvećem azijskom festivalu vatrometa, održanom u gradu Pohang u Južnoj Koreji, priopćili su iz te tvrtke u ponedjeljak

Predstavljajući Hrvatsku, vatrometni stručnjaci iz Mirnovec pirotehnike pripremili su zabavni piroglazbeni spektakl, tijekom kojeg je ispucano više od 10 tisuća projektila raznih kalibara i vrsta. Cijela infrastruktura za vatromet je u Južnu Koreju dopremljena iz Hrvatske u kontejneru teškom 20 tona. Na pripremi koreografije radilo je 10 pirodizajnera dok je na samom terenu bilo angažirano 30-ak naših najboljih stručnjaka za vatromete, objašnjavaju iz Mirnovca.

Spektakularni vatromet te zadovoljstvo organizatora osiguralo im je pozivnicu za gostovanje na festivalu vatrometa u gradu Seulu iduće godine, dodaju.

Inače, Mirnovec pirotehnika osnovana je 1993. godine, a svojim uspješnim radom danas je sinonim za vatromete i zabavnu pirotehniku u ovom dijelu Europe. U vlasništvu je poduzetnika Franje Koletića koji je pionir pirotehničkog biznisa u ovom dijelu Europe i regionalni lider za zabavnu pirotehniku.

Svoje proizvode i usluge Mirnovec pirotehnika izvozi u mnogobrojne zemlje svijeta. Kompanija je dosad organizirala više od pet tisuća vatrometa i poslova sa specijalnim efektima, a radili su na projektima s najvećim svjetskim zvijezdama, među kojima su i Rolling Stones, David Bowie, Metallica, Steven Spielberg i Richard Gere.