PROIZVODNJA OBUĆE

Ivančica u potpunosti pripojila tvrtku Bambi

02.07.2015 u 15:20

Bionic
Reading

Tvornica obuće Ivančica s 1. srpnja je preuzela svu pokretnu i nepokretnu imovinu, prava i obveze tvrtke Bambi, čiji je većinski vlasnik postala u ožujku 2013., izvjestili su u četvrtak iz te tvrtke

Akvizicijom varaždinskog proizvođača dječje obuće Bambi u poslovanje Ivančice brend Bambi postaje dio Froddo brenda čime se stvara još snažniji brend dječjeg segmenta, kako u proizvodnji, tako i u dizajnu, navodi se u priopćenju tvrtke iz Ivanca.

Direktorica Ivančice Nada Zver ističe kako objedinjavanjem dječjih brendova Froddo i Bambi u jedan jačaju snagu na domaćem i inozemnom tržištu, te kako je povezivanje brendova rezultat promišljanja budućnosti tvrtke i odgovor na nove zahtjeve tržišta.

U idućem će se razdoblju, kako navode iz tvrtke, odvijati rebranding prodajnih mjesta Bambi, Bambi trgovine dobit će novi izgled, a poslovanje će nastaviti pod imenom Froddo.

Inače, Ivančica iduće godine obilježava 70 godina postojanja, izvozno je orijentirana i više od 70 posto ukupnog prihoda ostvaruje u inozemstvu.

Ivančica danas zapošljava više od 1.000 radnika i ima maloprodajna mreža s 39 trgovina i dva web shopa, a njeni su proizvodi prisutni u više od 20 zemalja diljem Europe, Azije i Amerike.