PAVIĆ IZGUBIO FOTELJU

Hanžeković postavio novu upravu EPH

23.12.2014 u 15:43

Bionic
Reading

Odvjetnik Marijan Hanžeković postavio je svoje ljude u upravu EPH. Dosadašnji vlasnik Ninoslav Pavić izgubio je direktorsku fotelju, a novo vodstvo čine predsjednica Zrinka Vuković Berić i Tomislav Wruss. Hanžekovićeva uprava imat će i trećeg člana, ali njegovo ime još nije poznato

Vuković Berić obratila se danas zaposlenicima Jutarnjeg lista, kratko se predstavila te je rekla kako o ostalim pitanjima još ne može razgovarati.

Nova predsjednica uprave EPH-a je ekonomistica po struci, ima 40 godina. Od 2007. bila je direktorica financija u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri, a od 2012. i prokurist. Prije šest godina postala je članica Nadzornog odbora Genere, čiji je većinski vlasnik Hanžeković.

Tomislav Wruss bio je dugogodišnji glavni urednik Jutarnjeg lista i član Pavićeva menadžmenta koji je, izgleda, kasnije počeo surađivati s Hanžekovićem i pomagati mu u preuzimanju EPH.

Ovime su prekinute špekulacije kako Pavić i dalje ostaje u upravi te da je skupio novac kojim će isplatiti Hanžekovića i vratiti EPH u svoje ruke.