AMBICIOZNI CILJEVI

Ban Tours traži nove djelatnike i planira rast od 25 posto

11.11.2014 u 10:14

Bionic
Reading

Ulaganjem u korporativna putovanja, nautički turizam te receptivno poslovanje odnosno dolazak stranih gostiju poslovni rezultati Ban Toursa rezultirali su potrebom za povećanjem broja stručnih kadrova, priopćili su danas iz ove turističke agencije. Budući da će broj zaposlenika rasti za čak 20 posto, ističu i da se restrukturiranje kompanije pokazuje kao neophodan proces

'Rast poslovanja te značajna ulaganja u pojedine segmente poslovanja rezultirali su potrebom za restrukturiranjem poslovnih procesa i upravljačkog mehanizma Ban Toursa. Osnovni razlog za odluku leži u tome da je u proteklom periodu kroz značajna ulaganja raslo poslovanje Ban Toursa, posebno u segmentima nautičkog, korporativnog i receptivnog poslovanja', kažu u ovoj tvrtki.

'Temeljem plana koji je pripremila Uprava, u nadolazećem periodu bit će proveden postupak sveobuhvatnog restrukturiranja, a koji se temelji na mjerama poboljšanja poslovnih procesa, optimalizaciji troškova te akviziranju stručnih kadrova na pojedinim područjima djelovanja. Proces bi trebao biti finaliziran 2015. Tako će u narednim tjednima biti zapošljavani vodeći kadrovi na pozicijama u sklopu emitivnog i receptivnog poslovanja, retaila te korporativnih putovanja. Riječ je o vodećim upravljačkim pozicijama, kao i usko specijaliziranim pozicijama na razini svakodnevnog operativnog poslovanja', navode u priopćenju.

Dovođenjem novih kadrova povećat će se ukupan broj djelatnika za čak 20 posto zbog povećanog obujma aktivnosti, posebno unutar segmenta receptivnog poslovanja. Tvrtka ima tendenciju zapošljavanja visokokvalitetnih kadrova čiji će cilj biti ostvariti rezultatski rast od 25 posto u periodu od dvije godine na području pojedinih segmenta poslovanja.

Pavle Marković iz Ban Toursa ističe da je provedba restrukturiranja logičan slijed uvjetovan rastom poslovanja. 'Zapošljavanjem novih kadrova te povećanjem obujma poslovanja jasno se nameće potreba za uspostavljanjem novih procesa i načina poslovanja unutar naše kompanije. Sigurni smo da ćemo provedbom ostvariti sve zadane ciljeve u periodu od naredne dvije godine', poručuje Marković.