VIRTUALNI DANI KARIJERA

Veliko zanimanje za posao u HT grupi

20.10.2014 u 14:35

Bionic
Reading

Na ovogodišnjim Virtualnim danima karijera, koje zajedno organiziraju tri vodeća regionalna portala za zapošljavanje - MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com, HT grupa se prvi put predstavlja zajedno nudeći studentima i mladim stručnjacima perspektivu u vodećim hrvatskim tehnološkim kompanijama – HT-u, Combisu i Iskonu, priopćeno je iz Hrvatskog telekoma

Da su sve tri kompanije i dalje među najpoželjnijim poslodavcima u našoj zemlji, potvrdilo je veliko zanimanje studenata i mladih stručnjaka za zapošljavanje u HT grupi. Za mogućnost zapošljavanja najviše su se raspitivali studenti tehničke i ekonomske struke.

Na njihova pitanja na chatu i info pultu na zagrebačkom FER-u odgovarali su stručnjaci za selekciju i zapošljavanje Ljudskih resursa svih triju kompanija HT grupe. Najviše ih je zanimalo kakav se profil kandidata traži, ima li šanse za zapošljavanje kandidata bez iskustva i s kojih fakulteta i smjerova, kakva se posebna znanja očekuju te kako napisati dobar životopis i motivacijsko pismo.

Željeli su saznati i kakve su mogućnosti razvoja karijere i daljnjeg usavršavanja u HT grupi, a posebno ih, kako su sami rekli, privlači mogućnost suradnje na velikim međunarodnim projektima sa stručnjacima iz svih dijelova svijeta u kojima prepoznatljivi T brand ima značajno mjesto na tržištu. Upravo povezanost HT Grupe s Deutsche Telekom Grupom obećava karijeru u međunarodnom okruženju i otvara mogućnost usavršavanja i učenja kao i sudjelovanja u nekoj od četrdesetak nacionalnih kompanija DT Grupe.

Virtualni dani karijera – regionalni sajam vodećih kompanija

Jedinstveni interaktivni sajam Virtualni dani karijera održava se četvrti put i okuplja 48 izlagača, većinom vodećih kompanija na ovim prostorima od kojih njih četrdesetak ujedno nudi otvorene pozicije za posao. Tema je ovogodišnjeg sajma pronalaženje i privlačenje talenata. Uz natječaje za nova radna mjesta, na adresi www.dankarijera.com od 15. do 22. listopada svi zainteresirani mogu saznati više informacija o kompanijama koje se predstavljaju na sajmu, njihovim očekivanjima od kandidata za posao, ali i brojne savjete i konkretne primjere kako se najbolje predstaviti budućem poslodavcu. Osim mogućnosti chata s potencijalnim poslodavcima, posjetitelje očekuju radionice i prezentacije na kojima će moći izravno razgovarati s predstavnicima kompanija.
355395,354607,355067,354819