KARIJERE

Zorana Jurić nova regionalna direktorica IDC Adriaticsa

13.02.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Zorana Jurić nova je direktorica analitičke kompanije IDC Adriatics koja pokriva Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju, objavio je IDC

Na svojoj novoj poziciji Zorana Jurić biti će fokusirana na prodaju i razvoj poslovanja unutar različitih poslovnih segmenata uključujući istraživanje, konzalting i konferencije te noviju uslugu nazvanu IT Executive Program, namjenjenu svim IT profesionalcima.

Potpora IDC-evim klijentima u procesu digitalne transformacije, implementacija novih tehnologija te brojne uspješne globalne i lokalne studije slučaja bazirane na činjenicama i postulatima proizašlim iz IDC-evih istraživanja, predstavljaju glavna područja djelovanja Zorane Jurić. Zahvaljujući odličnom poznavanju tržišta kroz dugogodišnji rad lokalnih analitičara i konzultanata, IDC je jednako priznat kod ponuđača IT rješenja te krajnjih korisnika pri odabiru strategija za kvalitetniju tržišnu konkurentnost.

'Iznimno sam ponosna na novu poziciju direktorice IDC-a za Adriatics regiju. To je za mene ujedno i velika čast ali i obaveza', naglasila je Jurić.