PONUDA POSLOVA

Zapošljavaju Atlantic grupa, Terme Selce, Zelene tehnologije...

10.02.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Ovoga tjedna zanimljive poslovne prilike na portalu MojPosao ponudili su Atlantic grupa, Terme Selce, Zelene tehnologije, The Mobility House i Positive Equity

Positive Equity je tvrtka koja se bavi trgovanjem futures terminskim ugovorima, sa sjedištem u Dublinu. Prije tri godine u Splitu su otvorili mali ured koji danas broji 15 zaposlenika. Ove godine planiraju ih zaposliti još 10 do 15, a 2018. planiraju dodatna zapošljavanja. Želite biti idući Gordon Gecko? Pogledajte kako izgleda profil idealnog Trainee Trader Analysta koji će svoje radno mjesto pronaći u Splitu i prijavite se na oglas do 10. veljače.

Atlantic Grupa ima razvijenu distribucijsku mrežu na regionalnim tržištima kroz koju osim vlastitog proizvodnog asortimana distribuira i asortiman poznatih brendova. Trenutno traže talentirane i kompetitivne pojedince koji se spretno snalaze u dinamičnom okruženju prodaje. Trgovački predstavnik za Barcaffe igrat će važnu ulogu u identifikaciji, pregovorima i sklapanjima poslovnih dogovora s budućim espresso kupcima na području Zadarske i Šibensko – kninske županije. Prijavite se do 13. veljače!

Poliklinika Terme Selce privatna je poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju na dvije pozicije: Liječnik specijalist fizijatar (m/ž) i Liječnika sekundarca na odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije (m/ž). Idealni zaposlenici skloni su timskom radu, a poslodavac nudi mogućnost smještaja prema dogovoru. Prijave na oglas moguće su do 15. veljače!

Tvrtka Zelene tehnologije specijalizirana je za razvoj i implementaciju programskih rješenja unutar sektora zaštite okoliša i gospodarenja otpadom. Zbog značajnog povećanja opsega posla i pokretanja novih projekata, zapošljavaju više djelatnika informatičkog usmjerenja. Trenutno zapošljavaju Voditelja razvoja i .NET Web Developera. Poslodavac nudi rad u timu vrhunskih stručnjaka motiviranih za uspjeh, rad na novim tehnologijama i s velikim korisnicima, a svima se nudi prilika za učenje i razvoj u raznim područjima te ostvarenje visokih ciljeva.

The Mobility House, njemački startup sa sjedištem u Münchenu, koji se bavi razvojem inovativnih rješenja za vozila pogonjena električnom energijom otvara razvojni centar u Splitu. Ako želite biti dio tima koji razvija e-mobility rješenja koristeći najnovije tehnologije, otvara vam se prilika prijavom na neki od objavljenih oglasa na portalu MojPosao. Oglasi su aktivni do 13. veljače pa požurite s prijavom.

Želite biti dio kompanije koja je vodeći pružatelj usluga napredne telekomunikacijske tehnologije za privatne i poslovne korisnike? Imate 2 godine iskustva u online prodaji? Ukoliko želite postati dio tima i raditi u dinamičnom i zahtjevnom poslovnom okruženju, otvorena je pozicija Google AdWords Sales Manager. Idealan kandidat ima dobre prodajne vještine i snažan fokus na ispunjenje ciljeva. Izgrađena mreža kontakata smatrat će se prednošću. Prijavite se na oglas do 10. veljače.