moj posao

Trebate posao - traže se mehaničari, trgovci, recepcionari...

19.01.2017 u 09:52

Bionic
Reading

Ovog tjedna na portalu Moj Posao nudi se pregršt novih poslova. Izdvojili smo pet atraktivnih radnih mjesta

Tvtka TERRA Jaska je generalni zastupnik JCB-a za područje Republike Hrvatske. Zbog rasta poslovanja u potrazi su za više izvršitelja na radnom mjestu servisera građevinske mehanizacije za područja središnje Hrvatske, Slavonije i Dalmacije. Poželjna je SSS ili KV tehničkog smjera, iskustvo u servisiranju građevinske mehanizacije, vozačka dozvola B kategorije te spremnost za rad na terenu. Prijave možete slati do 27. siječnja.

bofrost* je vodeća multinacionalna tvrtka u direktnoj prodaji najkvalitetnijih duboko zamrznutih proizvoda. Trenutno zapošljavaju terenskog prodajnog predstavnika, osobu koja će prezentirati proizvode iz asortimana tvrtke u Republici Njemačkoj. Minimalna plaća je 1.200 eura neto, radi se po principu da tri tjedna boravite u Njemačkoj, a jedan tjedan u Hrvatskoj. Plaćen je smještaj i prijevoz, radno vrijeme je od ponedjeljka do subote. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 22. siječnja.

Kamp Poseidon Mobile Home Resort smješten je u priobalnom dijelu Makarske. Ako želite raditi u jednom od najljepših turističkih odredišta u Hrvatskoj, poslodavac trenutno zapošljava recepcionera. Opis posla uključuje prijavu i odjavu gostiju, prijavu u e-visitor, naplatu smještaja, administracijske poslove te vođenje društvenih mreža. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 1. veljače.

Luksuzna Vila Adria u blizini Dubrovnika u potrazi je za odgovornim, fleksibilnim i proaktivnim kandidatima. Zapošljavaju na tri pozicije: Kućni majstor, Sobar/Sobarica, Konobar. Sve detalje provjerite u oglasu na MojPosao, a prijavu pošaljite najkasnije do 30. siječnja.

AutoZubak trenutno zapošljava Prodajnog savjetnika za AUDI vozila i za osobni program VW vozila. Osoba na ovoj poziciji vodit će cjelokupni prodajni proces, izrađivati i izdavati ponude za financiranje vozila, brinut će se oko prodajnih ciljeva te će pripremati vozila za isporuku. Poslodavac osigurava stalne stručne edukacije, sigurnost radnog mjesta te razvoj karijere u profesionalnom okruženju. Rok prijave: 24. siječanj.