MOJPOSAO

Velike tvrtke traže zaposlenike za 2017. godinu

29.12.2016 u 09:00

Bionic
Reading

Iz ponude portala MojPosao izdvojili smo oglase tvrtki Sedam IT, Lafodia hotel & resort, Tisak, L'Oreal i SMS Global

Tvrtka Sedam IT jedna je od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko – komunikacijskih rješenja i usluga. Optimizacijom poslovnih procesa i podrškom u odlučivanju i upravljanju omogućuju korisnicima ostvarenje poslovnih ciljeva i povrat uloženih sredstava. Znanje i stručnost osiguravaju kontinuirani razvoj tvrtke, a zbog kontinuiranog proširenja opsega posla, traže kandidata s iskustvom na radnom mjestu Samostalni administrativni referent u računovodstvu. Uvjet je poznavanje financijsko – knjigovodstvenih propisa, razvijene organizacijske i komunikacijske sposobnosti, orijentiranost detaljima te izvrsno znanje engleskog jezika. Prijaviti se možete do 1. siječnja.

Lafodia hotel & resort, potpuno je renovirani hotel s 4 zvjezdice, smješten na samom jugu Hrvatske u blizini Dubrovnika, točnije na otoku Lopudu. Vizija tvrtke je postići visoki nivo usluge za zaposlenike koji su ključni faktor uspjeha. Ukoliko ste spremni prilagoditi se radu na otoku, dostizati nove ciljeve i poboljšati svoje profesionalno iskustvo, pozivamo vas na prijavu za sljedeća radna mjesta: kućni majstor, kozmetičar/ maser, hostesa i spasioc. Sve trenutno aktivne pozicije pogledajte u oglasima na MojPosao i pošaljite svoju prijavu.

Tisak d.d. najveći je maloprodajni lanac kioska te vodeći distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, pre – paid bonova operatera i ostale komercijalne robe. Kontinuiranim razvojem vlastite maloprodajne mreže postavljaju nove trendove na tržištu. Trenutno u Svetoj Nedjelji zapošljavaju WMS tehničara/ specijalista čiji zadatak će biti procjena efikasnosti poslovnih procesa, predlaganje unapređenja i optimizacija, definiranje prostora za skladištenje robe u postojećem skladišnom prostoru te izrada izvještaja. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, napredno znanje rada na računalu i bazama podataka te iskustvo u radu sa SAP-om. Na oglas se možete prijaviti do 13. siječnja.

L'Oreal, svjetska vodeća grupacija u području kozmetike, prisutna je u 140 zemalja, a zapošljava više od 82.000 zaposlenike. Jedinstveni portfolio od 32 međunarodna brenda inspirira i najzahtjevnije marketinške stručnjake. Trenutno zapošljavaju Voditelja grupe proizvoda, a idealan kandidat ima 5 godina iskustva u FMCG marketingu u inozemnim tvrtkama. Uz to, od kandidata se traži inicijativa, odlične analitičke sposobnosti te strast u svemu što radi. L'Oreal nudi bogate mogućnosti za razvoj i učenje, motivirajuće okruženje i bogate beneficije unutar organizacije. Na oglas se možete prijaviti do 6. siječnja.

SMS Global, tvrtka osnovana 2007. godine, a jedan od prvih poslovnih uspjeha bio je razvoj jednostavnih rješenja za male poduzetnike. Kako je rasla upotreba SMS poruka, tako je rasla i potreba za razvojem novih, sofisticiranih rješenja. Danas nekima od najpoznatijih svjetskih brendova, banaka, vlada i zrakoplovnih kompanija pružaju kvalitetna rješenja za komunikaciju. Trenutno zapošljavaju Senior Back – end PHP developera s tri godine radnog iskustva. Sve detalje pročitajte u oglasima na MojPosao.