MOJ POSAO:

Zapošljavaju se trgovci, konobari, programeri, električari..

20.10.2016 u 15:03

Bionic
Reading

Portal Moj Posao odabrao je iz svoje ponude pet kompanija koje ovog tjedna traže trgovce, električare, programere i konobare

Kruna Mode je lanac multibrand dućana koji nude svjetske moderne, casusal i streetwear brandove. Trenutno za svoje prodavaonice u City Centru One East i West Gateu zapošljavaju prodavača/zamjenika voditelja smjene (m/ž). Od kandidata se očekuju izražene prodajne vještine i aktivna prodaja, komunikativnost, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, kao i ljubaznost i pedantnost. Na oglas se možete prijaviti do 21. listopada.

Tvrtka Terra Jaska je generalni zastupnik JCB-a za područje Republike Hrvatske. Zbog rasta poslovanja u potrazi su za osobama na nekoliko pozicija: Pomoćnik voditelja skladišta (m/ž), serviser građevinske mehanizacije (m/ž) za područje Dalmacije i koordinator servisa za područje Dalmacije (m/ž). Sve detalje provjerite u oglasima na MojPosao.

Caffe bar Living room smješten u Arena centru u Zagrebu zapošljava osobu na poziciji konobara (m/ž). Radi se u smjenama, uz 2 slobodna dana u tjednu. Za ovo radno mjesto potrebno je prethodno radno iskustvo, odgovornost, marljivost, motiviranost, točnost i urednost. Poslodavac nudi poticajnu radnu atmosferu u dobro organiziranom timu te plaću u iznosu od 4.000 do 5.000 kn.

TVC INFO je tvrtka koja se bavi računalnim programiranjem i razvojem softwarea. Zbog širenja poslodavanja traže djelatnike na čak 5 pozicija: Djelatnik u korisničkom centru (m/ž), voditelj poslovnice za telefonsku prodaju i podršku (m/ž), direktor prodaje (m/ž), Junior Java Android programer (m/ž), Senior Java Android programer (m/ž). Na odabrani oglas možete se prijaviti putem linka na MojPosao.

Tvrtka S Tempera bavi se proizvodnjom specijalnih vozila i nadogradnji. Kako bi nastavili uspješno poslovanje, zapošljavaju djelatnike za rad u proizvodnji specijalnih kamionskih nadogradnji i vatrogasnih vozila na poziciji električara (m/ž). Uvjeti su KV/SSS ekektrotehničkog usmjerenja i znanje čitanja električnih shema. Radno iskustvo u sličnoj proizvodnji je poželjno.

Od 19. – 26. listopada posjetite Virtualni sajam karijera i znanja, popričajte s poslodavcima izravno putem chata i pronađite posao jer vas čeka više od 150 radnih mjesta, a za dodatno usavršavanje birajte između 1.200 besplatnih edukacija!