PWC HRVATSKA

Ivana Rapić drugi ovlašteni CFE istražitelj prijevara u Hrvatskoj

23.09.2016 u 11:25

Bionic
Reading

Ivana Rapić, menadžer za forenzičke usluge društva PwC Hrvatska, od kolovoza ove godine nositelj je svjetski priznatog certifikata ovlaštenog istražitelja prijevara (CFE), priopćeno je iz PwC-a

Rapić je certifikat dodijelilo Udruženje ovlaštenih istražitelja prijevara (ACFE), najveća svjetska organizacija za borbu protiv prijevara i vodeći pružatelj obuke i obrazovanja za borbu protiv prijevara.

'Uspješno je položila opsežan ispit pripremljen od strane ACFE-a pokazavši znanje u četiri područja ključna za borbu protiv prijevara: prijevarne financijske transakcije, sprječavanje i odvraćanje od prijevara, pravni elementi prijevare i istraga prijevare', ističe se u priopćenju te dodaje kako je Rapić trenutno drugi ovlašteni CFE stručnjak u Hrvatskoj.

Rapić u PwC Hrvatska radi od listopada 2013. kao menadžer za reviziju.

'Vodeći je stručnjak u svom polju te je, između ostaloga, provodila istrage prijevara, pomagala u domaćim i međunarodnim parničnim i arbitražnim slučajevima te provodila procjene sukladnosti i reviziju dubinskih analiza, uključujući i prema zakonodavstvu npr. SAD-a i UK-a', navodi se u priopćenju.