MOJ POSAO:

Traže se direktori, developeri, analitičari i voditelji prodaje

04.08.2016 u 10:19

Bionic
Reading

Ažurirajte životopis, napišite zamolbu i prijavite se na oglas

FOREO je vrlo uspješna švedska tvrtka koja za svoj ured u Zagrebu zapošljava kandidate na nekoliko pozicija: Digital Content Media Planner, Web Analyst, Front End Web Developer,Senior Web Designer, Backend Drupal Developer. Ako ste zainteresirani za rad na nekoj od navedenih pozicija, pošaljite prijavu putem MojPosao najkasnije do 31. kolovoza.

Trilix je hrvatska tvrtka čije se poslovne aktivnosti odnose na razvoj Trilix Digital Services Distribution System - Trilix DSDS, sustava i integracije poslovnih informacijskih sustava, kontinuiranu podršku korisnicima i informacijskim sustavima, savjetodavne usluge u upravljanju organizacijom i rizicima u usklađivanju poslovnih procesa s propisima u domeni informacijskih tehnologija. Trenutačno zapošljavaju konzultanta, osobu čija će glavna zadaća biti nadzor i koordinacija aktivnosti vezanih uz sigurnost informacijskog sustava. Još informacija provjerite na MojPosao, gdje se možete i prijaviti na oglas.

Iskon
je moderna, mlada i dinamična tvrtka koja posluje na vrlo konkurentnom telekomunikacijskom tržištu. Zbog proširenja poslovanja, zapošljavaju kandidata na poziciji Voditelj DWH, Big Data i analitičkih sustava. Idealan je kandidat jako zainteresiran za DWH i Big Data tehnologije, motiviraju ga istraživanja, nova znanja te ima izražene analitičke vještine. Ako povrh navedenih osobina posjedujete i VSS računalnog ili informatičkog usmjerenja, slobodno se prijavite na oglas do 15. kolovoza.

MCZ d.o.o. je dio MCZ Group SpA, jednog od vodećih svjetskih proizvođača sustava grijanja na pelete. Za vlastiti proizvodni pogon u Labinu zapošljavaju Direktora proizvodnje, ambicioznog kandidata s rukovodećim predispozicijama. Poslodavac osigurava redovita i stimulativna primanja, rad u međunarodnoj atmosferi te stalno učenje i napredovanje. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas putem linka za prijavu na MojPosao do 16. kolovoza.
MOJ POSAO
Jedan od nositelja nagrade Najbolji poslodavac, tvrtka Rasco, zapošljava Voditelja prodaje za tržište Njemačke. Uvjeti za obavljanje posla su sljedeći: izvrsno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu, visok stupanj obrazovanja u području strojarstva ili ekonomije, relevantno radno iskustvo te odlične komunikacijske i prezentacijske vještine. Vaš profil odgovara uvjetima? Prijavite se na oglas najkasnije do 9. kolovoza.

Ako među izdvojenim oglasima niste pronašli posao za sebe, provjerite ponudu ostalih poslova na www.moj-posao.net i odaberite svog poslodavca!