MOJ POSAO:

Želite li posao u Amazonu?

30.06.2016 u 14:12

Bionic
Reading

Želite raditi u Amazonu ili u AutoZubaku? Prijavite se na portalu Moj Posao!

Amo dizajn JJ je lanac trgovina jeans i casual odjeće koji trenutno upravlja s više od 30 trgovina. S obzirom na kontinuirano širenje, zapošljavaju Regionalnog voditelja prodaje za Dalmaciju. Odabranog kandidata očekuje mentorstvo iskusnog regionalnog voditelja, službeni automobil, dodatna edukacija iz segmenata potrebnih alata za rad: back office, prodajne i rukovoditeljske vještine te dinamičan posao na terenu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka za prijavu do 6. srpnja.

AutoZubak je u potrazi za novim, ambicioznim članom tima na poziciji Prodajni savjetnik za ključne kupce. Poželjna znanja i vještine su VŠŠ/VSS ekonomski i/ili tehnički smjer, izvrsno poznavanje MS Office programa te afinitet prema prodaji vozila iz Volkswagen gospodarskog programa. Želite započeti karijeru u AutoZubaku? Pošaljite prijavu do 6. srpnja.

Novi uvoznik za Jaguar Land Rover u Adria regiji, Wallis Adria, zapošljava kandidata na poziciji Techincal Support Co-ordinator. Kako bi posao bio uspješno obavljen, kandidat mora dobro poznavati automobilsku industriju, imati relevantno radno iskustvo, odlično poznavati engleski, hrvatski i srpski jezik te biti spreman na putovanja. Na oglas se možete prijaviti do 6. srpnja.

Amazon, najveća svjetska internetska trgovina, za svoj ured u Češkoj traži kandidata s razvijenim kritičkim razmišljanjem za poziciju Fraud Investigations Specialist. Potrebno je odlično poznavanje engleskog i njemačkog jezika, prilagodljivost radnom vremenu i spremnost na rad vikendom. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, bonuse i popuste za zaposlenike. Prijavite se na oglas do 7. srpnja.

Potražite svoje radno mjesto, saznajte prosječnu plaću i pripremite se za pregovore uz servis MojaPlaća, najveće istraživanje plaća u zemlji!