PONUDA POSLOVA

Traže se optičari, prodavači, konobari i električari

17.06.2016 u 16:18

Bionic
Reading

Pogledajte nekoliko atraktivnih ponuda za posao odabranih za ovaj tjedan

Optotim, suvremena optička i oftamološka tvrtka s poliklinikom traži nove snage za svoj tim Optometrist/ Optičar. Zapošljavaju više osoba za dvije lokacije: Zagreb i Split. Od kandidata se očekuje svakodnevni kontakt s pacijentima i ostalim klijentima, prodaja dioptrijskih naočala, kontaktnih leća, sunčanih naočala i ostale opreme. Prednost imaju kandidati s iskustvom. Prijave do 26.06.

WebEye, tvrtka koja posluje u 14 europskih zemalja zapošljava Prodajnog predstavnika u Zagrebu. Svojim uslugama olakšavaju klijentima upravljanje voznim parkom te pružaju podršku u administraciji, smanjenju operativnih troškova te nude savjetovanje i konzultacije. Za navedenu poziciju od kandidata se traži 3 do 5 godina iskustva u prodaji, izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine. Osoba mora biti dobar prodavač i spremna na česta putovanja. Ako se brzo prilagođavate novim situacijama, otvoreni ste i komunikativni, ovaj oglas je za vas!

PRIMARK, djeluje na polju implementacije industrijskih sustava označavanja visokog tehnološkog nivoa te zastupa mnoge tvrtke koje svaka na svom području predstavlja sam vrh tehnološke svjetske ponude. Klijentima nude rješenje po sistemu 'ključ u ruke' te su dio međunarodne grupe koja pokriva područje Hrvatske, BIH, Slovenije i Mađarske. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija, a detalje oglasa pogledajte na MojPosao.

Pivnica Mali Medo smjestila se u Tkalčićevoj ulici te svojim gostima uz dobru gastronomsku ponudu, nude i mogućnost sudjelovanja na burzi piva. Veseloj atmosferi doprinosi više od 600 sjedećih mjesta te se ističu kao najbolje mjesto u centru za uživanje u dobrom društvu. Ako znate koja piva idu najbolje uz određeno jelo, a zanima vas kako izgleda pivska burza, prijavite se na oglas jer se zapošljavaju konobari i pomoćni konobari.

Hadal, tvrtka koja izrađuje svjetleće reklame traži Električara za proizvodnju i montažu istih. Od kandidata se traže 2 godine radnog iskustva te osnovno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi stalni radni odnos te plaću od 3.500 do 7.500 kuna. Mjesto rada je u Zagrebu, a ostale detalje pročitajte na MojPosao.