MOJPOSAO

Iskoristite najbolje poslovne prilike ovog tjedna

27.05.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Za ovaj tjedan iz ponude portala MojPosao izdvajamo natječaje tvrtki Adriatica.hr, Uvid, Madbarz brand, R&E media i Pivnice Mali Medo

Adriatic.hr, turistička agencija sa sjedištem u Splitu, jedna je od vodećih agencija u Hrvatskoj na području pružanja online booking usluga privatnog smještaja. Budućim zaposlenicima nude rad u mladoj i dinamičnoj radnoj okolini te priliku za kontinuirano učenje i usavršavanje. Trenutno zapošljavaju Senior PHP developera koji bi se pridružio ICT timu od 15 stručnjaka različitih profila. Kandidatima se nudi naknada za smještaj i stimulativna primanja.

Mladu tvrtku Uvid d.o.o. osnovao je tim konzultanata s dugogodišnjim iskustvom u razvoju i vođenju poslovnih rješenja u Hrvatskoj i inozemstvu. Usluge koje pružaju prepoznate su od strane tržišta te tvrtki osiguravaju stabilan rast. Za nastavak dobrog poslovanja traži se Frontend/ backend developer koji će uz edukaciju sudjelovati u razvoju aplikacija, a uz postojeća rješenja razvijat će i nova. Traže osobu spremnu za timski rad , koja uživa u programiranju i želi sudjelovati u razvoju tvrtke. Prijavite se na oglas do 01.06.

Mladi tim Madbarz branda, globalno uspješne workout/ fitness mobilne aplikacije koja trenutno ima 600.000 korisnika iz čitavog svijeta, traži pojačanje na poziciji Video snimatelj/ editor. Idealan kandidat je kreativna osoba s iskustvom u snimanju ljudi, kojaodlično poznaje software za uređivanje video materijala. Osim snalažljivosti, traži se organiziranost i fleksibilnost u poslu. Zainteresirani? Prijavite se do 03. lipnja.

Tvrtka R&E media sa sjedištem u Zagrebu zapošljava Senior JavaScript developera. Traže stručnjaka koji će se priključiti sadašnjem timu kojeg čine 37 zaposlenika u Zagrebu i Kölnu. Idealan kandidat ima minimalno 2 godine radnog iskustva, izvrsno znanje JavaScripta te HTML-a i CSS-a. Uz tehnička znanja, traži se znanje engleskog jezika. Budućeg zaposlenika očekuje kontinuirana edukacija, posjeti konferencijama, putovanja te zanimljivi projekti. Prijavite se što prije!

Znate razliku između ALE i Lagera, koja bi piva išla uz određeno jelo te vas zanima kako izgleda pivska burza? Ako ste pozitivno odgovorili, prijavite se na oglas Pivnice Mali Medo jer zapošljavaju Konobare, Šankere i Pomoćne konobare. Potrebna je godina dana radnog iskustva u restoranima te SSS ugostiteljske škole. Postanite dio veselog tima i radite u odličnim uvjetima. Sretno s prijavom!