PONUDA POSLOVA

Traže se informatičari, vozači i programeri

19.05.2016 u 09:15

Bionic
Reading

Iz raznolike ponude poslova ovaj tjedan smo izdvojili natječaje pivskog diva Heinekena, prijevozničke tvrtke Pet Log 1992 te kompanija AC Nielsen, CROZ i Rasco

Tvrtka duge i ponosne povijesti koja ima tradiciju nezavisnog globalnog proizvođača piva, Heineken, zapošljava novog člana tima na poziciji Koordinator IT servisnih usluga za infrastrukturu u Odjelu informatike. Od kandidata se očekuje završen diplomski studij informatike, CISCO i Microsoft certifikati, dobro poznavanje MS alata i dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Tvrtka nudi stimulativno radno okruženje i primanja te mogućnost kontinuiranog profesionalnog razvoja.

Tvrtka Pet Log 1992 zapošljava Vozača teretnog vozila na području Skandinavije na dnevne utovare na relaciji Danska – Švedska. Za obavljanje posla potrebna je vozačka dozvola C+E kategorije, minimalno dvije godine iskustva, poznavanje engleskog jezika, rada na računalu i Android mobilnih aparata. Prijavite se na oglas putem MojPosao.

AC Nielsen je međunarodna organizacija koja zapošljava 30.000 ljudi u 100 država na 4 kontinenta. Za ured u Zagrebu trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Client Executive. Ključni zadaci na ovom radnom mjestu su: podrška i prodaja proizvoda tvrtke, poboljšanje odnosa s klijentima i njihovo zadovoljstvo te usmjerenost na ciljeve klijenta. Ako želite raditi u poticajnom i izazovnom okruženju, pošaljite svoju prijavu.

JAVU znate i u snu, tražite nove izazove i želite raditi na velikim domaćim projektima? Odlično, jer CROZ proširuje svoj tim! Traži se JAVA programer kojem je stvaranje softvera strast i kojeg zanima šira slika i kontekst u kojem softver nastaje i u kojem se koristi. Veliki plus za kandidata je poznavanje principa objektnog programiranja i patterna kao i iskustvo u razvoju web aplikacija. Postanite softverski inženjer u timu koji voli dijeliti znanja i iskustva!

Rasco je privatna hrvatska tvrtka i vodeći europski proizvođač opreme za održavanje prometne infrastrukture koja zbog visoke stope izvoza zauzima sam vrh ljestvice među tvrtkama u ovoj branši. Ako želite sudjelovati u budućem rastu i razvoju tvrtke, postanite dijelom njezina tima na poziciji Stručni suradnik za online i offline komunikaciju i promociju. Poslodavac nudi stimulativna primanja vezana uz rezultate rada, dodatne edukacije te radno okružje s visokom razinom odgovornosti.

Trebate pomoć oko životopisa? Na MojPosao čekaju vas primjeri dobrih životopisa, ali i onih malo manje dobrih koji služe kao primjer što nije potrebno navoditi u životopisu. Pročitajte šalabahtere i ostvarite konačni cilj u potrazi za (boljim) poslom!