BIVŠA KARLOVAČKA PIVOVARA

Boris Miloushev novi predsjednik Uprave Heinekena Hrvatska

05.05.2016 u 14:14

Bionic
Reading

Dosadašnja predsjednica Uprave Heinekena Hrvatska Branka Slaveska prestaje obnašati svoju dužnost. 'Branka Slaveska se odlučila pridružiti svojoj obitelji u Italiji te stoga karijeru nastavlja izvan Heinekena', priopćeno je iz tvrtke

Boris Miloushev, koji trenutačno obnaša ulogu višeg direktora prodaje i distribucije u kompaniji Heineken Rusija, imenovan je novim predsjednikom Uprave Heinekena Hrvatska.

Odgovarat će Dimitru Alexievu, glavnom direktoru Heinekenove regije Europa. Boris se kompaniji pridružio 1999. u Bugarskoj, prelaskom iz Coca-Cole HBC. Karijeru u Heinekenu u Bugarskoj započeo je kao direktor ljudskih resursa nakon čega je prešao na poziciju direktora prodaje. Godine 2008. postao je regionalni direktor prodaje i distribucije za Heinekenovu regiju Istočne i srednje Europe, sa sjedištem u Beču.

U 2011. je počeo obnašati dužnost višeg direktora prodaje i distribucije u Rusiji gdje je pridonio oporavku prodaje te uspješno upravljao programom sveobuhvatnog organizacijskog razvoja odjela prodaje, kao i promjenom fokusa tog odjela s volumena na vrijednost.