MOJ POSAO:

Nezaposleni ste? Traže se prodavači, kuhari i konzultanti

05.05.2016 u 12:31

Bionic
Reading

Tražite posao? Izdvajamo samo dio ponude poslova portala MojPosao. Ovaj tjedan zapošljavaju ju se voditelji trgovina, kuhari i specijalisti raznih struka

Svjetski lider u kozmetičkoj industriji, tvrtka L'Oreal Adria, postavila je ambiciozne ciljeve za nadolazeće godine. Kako bi što uspješnije ostvarili zacrtano, zapošljavaju dvije osobe na poziciji Customer Care Specialist. Radno iskustvo na sličnim poslovima, odlično poznavanje engleskog jezika, izvrsne komunikacijske vještine i fleksibilnost čine izvrsnog kandidata za obavljanje zadataka koje uključuje ovo radno mjesto. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 10. svibnja.

Tvrtka Tis – Objektni informacijski sustavi zapošljava ECM konzultanta, osobu koja će raditi na razvoju i implementaciji različitih poslovnih ECM i BPM rješenja i njihovoj integraciji. Idealan kandidat posjeduje iskustvo rada na IT projektima, dobro poznaje aplikacijske servere (IBM WebSphere Server, Oracle Weblogic Server, JBoss Application Server) i otvoren je prema novim tehnologijama. Poželjno je poznavanje IBM ECM portfelja i IBM FileNet P8 platforme. Prijavite se na oglas do 11. svibnja.

Tvrtka De tempore zastupnik je svjetski poznatih trgovačkih marki na hrvatskom tržištu. Trenutno su u potrazi za kandidatom koji će obavljati posao Voditelja dućana Swarovski. Između ostalog, opis posla uključuje vođenje i organizaciju poslovanja prodavaonice, realizaciju i unapređenje prodaje te ostvarenje prodajnih planova i praćenje prodajnih rezultata. Pošaljite svoju prijavu putem MojPosao do 11. svibnja.

Za svoj ured u Zagrebu, radi osnaživanja stručnog tima, Fresenius Medical Care zapošljava Osobu zaduženu za kvalitetu. Budući zaposlenik bavit će se implementacijom, održavanjem i ažuriranjem sustava za kvalitetu u poliklinikama za dijalizu. Uvjeti koje morate zadovoljiti su: VSS iz područja prirodnih znanosti, praktično poznavanje standarda kvalitete, menadžmenta rizika i zaštite okolišta te poznavanje legislative i normi u zaštiti okoliša. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na oglas do 17. svibnja.

Agencija UNICJOB bavi se iznajmljivanjem usluga u različitim industrijama u Norveškoj tetrenutno traže Kuhara koji će tijekom ljeta raditi u Norveškoj. Plaća iznosi 2.870 eura mjesečno uz mogućnost ostvarivanja bonusa. Poslodavac osigurava i smještaj u blizini hotela, a kandidat može računati i na svu potrebnu pomoć. Svi zainteresirani za ovu poziciju mogu poslati prijavu do 3. lipnja. Iskusite ljeto u Norveškoj!

Ako vam za obavljanje nekog posla nedostaju određene kompetencije, posjetite EduCentar i osigurajte si najbolju edukaciju!