MOJ POSAO:

Želite posao u Končaru ili Ericssonu?

31.03.2016 u 08:46

Bionic
Reading

Ovog tjedna na portalu Moj posao traže se programeri, diplomirani inženjeri elektrotehnikei agenti u službi za korisnike

Obožavate izazovne zadatke, tehnologiju i programiranje, posebice u JAVA EE7 programskom jeziku? Tradecity traži osobu takvog profila koja će obavljati dužnosti JAVA Software Developera / Lead Architecta. Radni zadaci uključuju analizu i dizajn poslovnih zahtjeva, uključujući UML modeliranje, razvoj i testiranje softvera te tehničku dokumentaciju. Poželjno je posjedovanje visoke stručne spreme iz područja računarstva, telekomunikacija ili informatike te relevantno radno iskustvo. Svoju prijavu možete poslati do 4. travnja.

Želite raditi u globalnoj outsourcing tvrtki? Transcom World Wide ima rješenje – otvoreno je radno mjesto Agenta u službi za korisnike. Traži se komunikativna, motivirana i prokativna osoba s izvrsnim znanjem talijanskog jezika. Glavni radni zadaci uključuju komunikaciju s klijentima talijanskog govornog područja i pružanje podrške korisnicima. Ako zadovoljavate uvjete, pošaljite prijavu putem MojPosao.

Končar – Institut za elektrotehniku traži Diplomiranog inženjera elektrotehnike – ispitivača za visokonaponska ispitivanja elektroenergetske opreme. Kandidat će vršiti razvojna, tipska i rutinska ispitivanja visokonaponske elektroenergetske opreme u Visokonaponskom laboratoriju i na terenu. Potrebno je obrazovanje iz područja elektroenergetike ili elektrostrojarstva, a radno iskustvo nije uvjet. Na oglas se možete prijaviti do 8. travnja.

Zbog povećanja opsega posla, tvrtka Ericsson Nikola Tesla zapošljava Software Developera. Osoba mora poznavati sljedeće programske jezike: C/C++, Javu, Phyton, Perl i Erlang. Idealan kandidat je motiviran, orijentiran na uspjeh, spreman učiti te uz razvijene prezentacijske vještine poznaje engleski jezik. Zadovoljavate navedene uvjete? Poslodavac čeka vašu prijavu.

GDI je tvrtka usmjerena na tehničke i poslovne sustave koja je osnovana u Hrvatskoj, a danas broji više od 50% zaposlenika iz drugih država. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Senior Software Developer. Kandidat će biti zadužen za razvoj, implementaciju i prilagodbu softverskih rješenja, a za obavljanje posla potrebno je relevantno radno iskustvo i visoka stručna sprema iz područja računarstva, telekomunikacija, matematike, fizike ili srodnih područja. Pošaljite svoju prijavu do 8. travnja.

Pronašli ste posao koji biste željeli raditi, ali vam nedostaju određene vještine? Posjetite EduCentar i steknite nova znanja za nove poslovne prilike!