MOJ POSAO:

Najtraženija zanimanja: Stručnjaci za odnose s javnošću, vozači i prodavači

11.02.2016 u 11:02

Bionic
Reading

Tražite posao? Ovoga tjedna traže se stručnjaci za odnose s javnošću u Millenium promociji, tvrtka Doka traži referenta prodaje, dom Primacošped treba vozača koji je spreman na rad u inozemstvu

Želite postati dio vodeće hrvatske PR agencije te se razvijati radeći na brojnim projektima za domaće i strane klijente? Spremni ste na nove agencijske izazove? Aktivni ste na društvenim mrežama te poznajete hrvatsku medijsku scenu? Kreativnost, inovativnost i proaktivnost je ono što vas opisuje i izdvaja iz okoline? Onda je ovo Vaša idealna prilika! Millenium promocija zapošljava šest novih stručnjaka za odnose s javnošću: savjetnike, mlađe savjetnike i asistente za odnose s javnošću.

Doka Hrvatska, internacionalna je tvrtka prisutna u 70 zemalja svijeta te je jedna od vodećih u području građevinskih otplata. Imaju 160 poslovnih jedinica širom svijeta s više od 5.000 zaposlenika. Pružaju priliku kandidatima svih dobnih skupina – učenicima, srednjoškolcima, studentima, početnicima te osoba s radnim iskustvom. Ukoliko imate iskustva u komercijalnim poslovima, savjetovanju i prodaji, prijavite se na oglas Referent prodaje i nabave. Na navedenoj poziciji imat ćete priliku sudjelovati u procesima skladišnog poslovanja, samostalnoj obradi narudžbi, izradi i praćenju ponuda te stručnim savjetima brinuti i o zadovoljstvu kupaca. Prijavite se!

Tvrtka Primacošped, vodeća je špeditersko-transportna kompanija koja posluje u 11 ureda diljem Hrvatske. Za svoje klijente oblikuju potpuna transportna i logistička rješenja, od jednostavnih transporta do složenih projekata. Tržišni lider u pružanju transportnih usluga u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, za uspješan nastavak svog poslovanja zapošljava Vozača motornog vozila (m/ž). Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu, spreman je na rad u inozemstvu te ima tri godine radnog iskustva. Svoju prijavu pošaljite do 9. ožujka.

Presenta Nova d.o.o. poduzeće je s višegodišnjim iskustvom uređenja interijera te proizvodnje namještaja za optičarske dućane. Poduzeće posluje od 2002. godine, izvozi u više od 60 zemalja. Distributerska mreža raširena je po cijelom svijetu, a u Njemačkoj i SAD-u otvorene su sestrinske firme. Tvrtka posjeduje brojne patente i registrirane dizajne. Kako bi proširili svoj tim, u potrazi su za Industrijskim dizajnerom/ dizajnerom interijera. Izvrsno se snalazite u Solid Worksu, poznajete modeliranje i renderiranje te imate sposobnost 3D vizualizacije i projektiranja u prostoru? Idealan ste kandidat – prijavite se.

Posjedujete tehničke vještine potrebe za rad na poziciji Senior .NET (asp.NET)/ C# programer? Odlično! Tvrtka Mobilisis traži upravo vas za razvoj novih i održavanje postojećih aplikacija, rad u različitima fazama ciklusa softvera te za razvoj Browser Based (web) aplikacija. Prijavom na ovu poziciju ulazite u konkurenciju za rad u visokotehnološkoj tvrtki koja se bavi razvojem i proizvodnjom inovativne informatičke infrastrukture za upravljanje industrijskim procesima. Mobilisis također razvija i proizvodi segment specijalizirane elektroničke opreme sa značajnim udjelom inovacija, projektiranja i razvoja namijenjene prvenstveno Machine-to-Machine tržištu. Detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Niste pronašli posao za sebe? Ne brinite, cijela ponuda poslova čeka vas na MojPosao.net.