MOJ POSAO:

Ovog tjedna se traže kuhari, računovođe, developeri i tehničari

04.02.2016 u 15:00

Bionic
Reading

Portal Moj Posao ovog je tjedna izdvojio je pet najzanimljivijih novih radnih mjesta. Hotel u Omišu traži šefa kuhinje, Molvik iz Sabora treba računovođu, dok tvrtka Smart Sense zapošljava iOS developera.

Sezonsko zapošljavanje u punom je jeku, a potragu za najboljim zaposlenicima ne propušta ni hotel Holiday Village Safitta, sa sjedištem u Omišu. Hotelsko naselje Ruskamen je zajedno sa svojim apartmanima i bungalovima pretvoren u ugodno turističko naselje kako bi zadovoljio potrebe korisnika i putnika. Naselje raspolaže sa 165 hotelskih soba, apartmana i bungalova koji mogu primiti do 450 gostiju. Za radno mjesto Šef kuhinje traže iskusnu, talentiranu i ambicioznu osobu s najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Uz razvijene voditeljske i organizacijske sposobnosti kandidat mora poznavati engleski jezik. Prijave se zaprimaju do 9. veljače.

Tvrtka Molvik iz Samobora, renomirani hrvatski proizvođač ambalaže, traži nove članove za svoj tim. Kroz implementaciju procesa upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša, uključujući kreiranje poticajne radne okoline, kontinuirano rade na unapređenju procesa i svih aspekata poslovanja. Za poziciju Voditelj računovodstva i financija traže osobu s minimalno 5 godina radnog iskustva te poznavanjem zakonske regulative, računovodstvenih i poreznih propisa. Poželjno je iskustvo u računovodstvu proizvodnje te samostalnost u radu, analitičnost, pouzdanost. Zadovoljavate uvjete? Prijavite se!

SmartSense je mlada tvrtka koju odlikuje iskusni tim s više od 10 godina iskustva s radom na razvoju i implementiranju IT rješenja. Djelatnost tvrtke je istraživanje, razvoj i stvaranje sustava bežično povezanih pametnih senzora koji unapređuju motrenje i upravljanje. Usmjereni su na sustave za upravljanje pametnim domovima, pametni nadzor infrastrukture, praćenje kvalitete zraka u pametnim gradovima te pametno motrenje ljudskog tijela. Za potrebe razvoja iPhone i iPAD aplikacija za kontrolu uređaja i prikaz podataka, zapošljava se iOS developer!

Tvrtka Numikon bavi se mehaničkim proračunima strojarskih konstrukcija, projektiranjem procesno-energetskih postrojenja, razvojem računalnih aplikacija kao i nadogradnjom aplikacija kojima se koriste u svakodnevnom radu. Prilikom izrade 3D modela i dokumentacije za cjevovode postojećih procesnih i energetskih postrojenja koriste se najsuvremenijim metodama. Trenutno zapošljavaju Strojarskog tehničara – CAD operatera koji odlično poznaje rad na računalu te u AutoCAD-u. Uz to, ima iskustva u terenskom radu na procesnim i energetskim postrojenjima te iskustvo u projektiranju i proračunu cjevovoda.

Ghetaldus Optika vodeći je lanac maloprodaje u optičkoj djelatnosti u RH. Osnovna karakteristika je pružanje usluga na visokom nivou te zastupljenost svih vodećih svjetskih brandova u sunčanim i dioptrijskim naočalama, kontaktnim lećama i pratećoj opremi, a jedini u Republici Hrvatskoj imaju i vlastiti brand naočala. U cilju održavanja navedene razine kvalitete rada i usluga u potrazi su za motiviranom osobom na poziciji Stručni prvostupnik očne optike – inženjer očne optike (m/ž). Opis poslova odnosi se na prodaju optičarske robe, usluga, optičku korekciju anomalija oka te samostalno određivanje i primjena potrebnih naočala. Idealan kandidat ima završen stručni studij očne optike, poznaje poslovanje maloprodaje te je komunikativan, marljiv i sklon timskom radu. Pronašli ste se u opisu? Prijavite se!

Olakšajte si odgovor na pitanje 'Koju plaću očekujete' posjetom servisa MojaPlaća.hr.