MOJ POSAO:

Traže se logističari, programeri i liječnici

21.01.2016 u 15:42

Bionic
Reading

Portal Moj posao ovog tjedna izdvojio je pet aktraktivnih novih radnih mjesta. Traže se logističari, liječnici, serviseri računala i programeri

Tvrtka Serengeti jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki, bavi se projektiranjem, razvojem, implementacijom i održavanjem web i mobilnih aplikacija te middleware rješenja. Posluju u Hrvatskoj, SAD-u te u zemljama zapadne Europe te su IBM Premier business partner i Microsoft partner. Volite programiranje i usmjereni ste rješavanju problema? Kako bi nastavili svoj rast, otvorena je pozicija IBM Software System Administrator/ DB administrator. Osoba na navedenoj poziciji mora dobro poznavati IBM portfolio, imati minimalno 2 godine radnog iskustva u sistem administraciji IBM softvera i tečno govoriti engleski jezik. Zadovoljavate uvjete? Prijavite se.

AWT International, vodeća je distribucijska kuća robe široke potrošnje u Hrvatskoj. Oni omogućuju da se proizvodi svjetski poznatih proizvođača nađu na policama kako velikih trgovačkih kuća, tako i u malom dućanu u vašem susjedstvu. Kako bi svi proizvodi bili pravilno pozicionirani na policama i uredno posloženi, zapošljava se Unapređivač prodaje na određeno vrijeme. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Pošaljite prijavu do 26. siječnja.

Tvrtka Zel-Cos osnovana je početkom 1991. godine. Kvalitetom usluga proizašlom iz snažne orijentacije na zahtjeve korisnika, neprestanim ulaganjem u ljudske potencijale i održavanjem partnerskih odnosa s najznačajnijim principalima postali su prepoznatljiv brand na hrvatskom tržištu informacijskih tehnologija. Za potrebe svakodnevnog odrađivanja dijagnostičkih pregleda i obavljanja servisnih intervencija na prijenosnim i desktop računalima, obavljanje servisnih popravaka u servisnom centru u Rijeci otvorena je pozicija Serviser stolnih i prijenosnih računala. Idealan kandidat dobro poznaje elektronične elemente i sklopove te komponente računala. Prijavite se što prije!

Završili ste Medicinski fakultet i imate položen specijalistički ispit iz fizikalne medicine i rehabilitacije? Lječilište Bizovačke Toplice zapošljavaju Doktora medicine, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Lječilište je smješteno u zasebnom objektu i danas se koristi vrlo moderna oprema za pomoć bolesnicima. Pacijentima su dostupni različiti načini liječenja.

Grupa JUB, međunarodno priznata tvrtka s 140 godina tradicije na području proizvodnje građevinskih materijala (boja, fasada, ljepila, zaštita drveta i metala) danas obuhvaća dvanaest podružnica u drugim državama te posluje na dvadeset inozemnih tržišta. Za tvrtku u Hrvatskoj traži se osoba na radnom mjestu Logističar – disponent. Potrebno je poznavanje engleskog jezika (poznavanje slovenskog prednost) te 2 godine radnog iskustva. Opis posla uključuje dnevno primanje/ unos narudžbi kupaca, organizaciju prijevoza i dostave robe do kupaca, kontaktiranje sa prijevoznicima te informiranje poslovnih partnera o proizvodima. Detaljniji opis posla pogledajte u oglasu na MojPosao i prijavite se do 29. siječnja.

Pripremate se za razgovor za posao i razmišljate kako odgovoriti na pitanje o plaći? Putem servisa MojaPlaća možete si olakšati pregovore.