MOJ POSAO:

Traže se građevinari, monteri centralnog grijanja i konzultanti

27.08.2015 u 09:13

Bionic
Reading

Ovog tjedna portal Moj posao iz bogate ponude poslova izdvaja slobodna radna mjesta u tvrtkama EDING, Tehnomont, Euro Grant Konzalzting i Poliklinika Bagatin

Tvrtka EDING d.o.o. pruža usluge projektiranja interijera i opreme, savjetovanja i vođenja objekata. Također radi građevinske, obrtničke i interijerske radove te nabavu materijala i elemenata uz njihovu ugradnju i postavljanje u boravišni prostor. Svoje poslovanje proširili su i u inozemstvo. Ukoliko ste završili građevinski fakultet ili višu građevinsku, imate položen stručni ispit te znate upravljati ljudima, pogledajte otvorenu poziciju Voditelj gradilišta.

Tehnomont, tvrtka koja posluje dugi niz godina te je stručna za poslove koje obavlja, traži 3 izvršitelja na poziciji Monter centralnih grijanja vodovoda. Idealan kandidat je kvalificirani monter, poznaje izvedbe instalacija grijanja i vodovoda te ima najmanje 3 godine iskustva u struci. Od kandidata se traži i zdravstvena sposobnost te spremnost na rad na visini. Prijaviti se možete do 03. rujna!

Imate iskustva u povlačenju bespovratnih sredstava te iskustvo u obračunu investicijskih projekata i projekata obuke sufinanciranih iz fondova Europske unije? Tvrtka Euro Grant Konzalting zapošljava Konzultanta za financijske usluge, a mjesto rada je Zagreb. Uz prijavu svakako pošaljite reference i popis do sada napisanih prijedloga te kratak opis. Nemojte propustiti priliku za rad u tvrtki iza koje stoji 11 godina iskustva te veliki broj potpisanih i odobrenih projekata.

Želite raditi u timu vrhunskih stručnjaka, na prekrasnoj lokaciji, u okolini sa suvremenom tehnologijom i vrhunskim uređajima? Na pravom ste mjestu jer vam Poliklinika Bagatin nudi upravo takvu priliku. Otvorena je pozicija Doktor dentalne medicine, a kandidat će imati mogućnost dobiti specijalizaciju iz endodoncije. Uvjet je završen stomatološki fakultet i položen stručni ispit. Prijavite se na oglas!

Voljeli biste raditi u inozemstvu, konkretno u Njemačkoj? Zapošljava se medicinska sestra/ njegovatelj (m/ž) u domu za starije i nemoćne te će glavna zaduženja biti cjelokupnu njegu i brigu o stanovnicima ustanove. Na ovom radnom mjestu važno je da su stanovnici zadovoljni njegom i uslugom. Od kandidata se očekuje poznavanje njemačkog jezika (najmanje B2), dobro poznavanje rada na računalu i spremnost na rad u 3 smjene te rad vikendom. Prijavite se na oglas do 12.09.

Neovisno na koji od navedenih oglasa se prijavljujete, za sve vrijedi isto pravilo – prilagodite životopis i molbu poslodavcu na čiji oglas se javljate. Navedite konkretna postignuća i zaduženja koja ste ostvarili na prošlom poslu. Zatražite preporuke bivših poslodavaca i priložite ih uz prijavu. Ako imate nedoumice oko pitanja plaće, pomognite si besplatnim servisom MojaPlaća. O plaći je lakše pregovarati kada u glavi imate okvirne iznose plaće u vašoj industriji. Dobra priprema već je pola posla!