MOJ POSAO:

Zaposlite se u Nautici, Degordianu, Lidlu ilii Picardu!

21.08.2015 u 14:55

Bionic
Reading

Ovog tjedna portal Moj posao izdvojio je oglase ua posao tvrtki Nautika, degordian, Lidl, Adriaday i Picardo. Traže se barmeni, programeri, voditelji gradilišta te prodajni savjetnici

Tvrtka Nautika, smještena u prekrasnom Dubrovniku, u potrazi je za većim brojem djelatnika koji bi u restoranima 'Nautika', 'Panorama' i 'Dubravka' pružili gostima najbolju razinu usluge. Restorani su smješteni na izvanrednoj lokaciji uz zidine i more te se iz njih pruža pogled na ljepote grada. Ukoliko tražite posao barmena na obali, prijavite se za poziciju Barmen (m/ž). Od kandidata se traži poznavanje najmanje 1 svjetskog jezika i najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Želite raditi za tvrtku koja je po izboru svojih zaposlenika najbolji poslodavac? degordian za ured u Zagrebu zapošljava iOS developera s iskustvom, te osobu koja se odlično snalazi u timskom radu. Uz izvrsno poznavanje engleskog jezika, kreativno razmišljanje i inovativan pristup rješavanju zadataka je obavezan. Ukoliko želite raditi u mladom timu koji se kontinuirano razvija i raste, prijavite se na oglas!

Tvrtka Lidl, kao dio grupacije Schwarz, spada među 10 vodećih njemačkih maloprodajnih trgovina te kontinuiranom ekspanzijom ostvaruje rast i izvan granica Europe. Ukoliko ste završili fakultet građevinskog usmjerenja i imate minimalno 5 godina radnog iskustva iz područja gradnje i/ili projektnog menadžmenta u gradnji, prijavite se za poziciju Voditelj projekata u odjelu gradnje (m/ž) u Rijeci.

Specijalizirana agencija za prodaju turističkog smještaja, Adriaday, zapošljava Voditelja agencije (m/ž). Mjesto rada nalazi se u gradu Opatiji. Pozicija podrazumijeva rad na razvoju prodaje, upravljanje financijama i proračunima, planiranje te postavljanje i ostvarivanje profitnih i prodajnih ciljeva. Idealan kandidat ima minimalno dvije godine iskustva u turističkoj agenciji, odlično poznaje engleski te ima razvijene pregovaračke vještine. Ukoliko ste se prepoznali u opisu, pošaljite vašu prijavu putem portala.

Tvrtka Picardo, franšizni partner Hrvatskog telekoma, svoje poslovanje obavlja samostalno kroz rad na 8 prodajnih lokacija u Hrvatskoj. Budući da tvrtka neprestano raste, za potrebe poslovanja traže komunikativnog kandidata s iskustvom na poziciji Prodajni savjetnik u prodajnom centru. Ukoliko ste zainteresirani za rad na ovom radnom mjestu gdje ćete kontaktirati postojeće i nove privatne i poslovne korisnike, prezentirati usluge i proizvode te koordinirati prodajne aktivnosti prijavite se na oglas putem linka.


Potpuna prijava za željeni oglas sastoji se od kvalitetno napisanog i uređenog životopisa te privlačne molbe za posao. Prilikom prijave životopis i molbu prilagodite oglasu na koji se javljate, izbjegavajte floskule te svakako pripazite na gramatičke i pravopisne pogreške kako ne biste ostavili dojam brzoplete i nemarne osobe. Brojni savjeti i šalabahteri na portalu MojPosao svakako vam mogu pomoći.