MOJPOSAO

Prilika za posao za dizajnere, prodavače i developere

23.07.2015 u 10:24

Bionic
Reading

Ovoga tjedna na MojPosao zapošljavaju Sobočan interijeri, Interkapital Grupa, Abbott, Lesnina H. d.o.o. i kompare.hr

Sobočan interijeri autorizirani su partner za brojne renomirane svjetske tvrtke te opremaju prodajne prostore u Hrvatskoj i inozemstvu. U pitanju je obiteljsko poduzeće koje se bavi i proizvodnjom i montažom namještaja i opreme za prodajne prostore sa sjedištem u Murskom Središću. Zbog povećanja obujma poslovanja tvrtka traži osobu za radno mjesto Arhitekt /dizajner unutarnjeg uređenja (store and shop, retail) (m/ž), koja će aktivno sudjelovati u osmišljavanju i opremanju prodajnih prostora u cijelom svijetu.

Interkapital Grupa rastuća je nezavisna grupacija u Hrvatskoj, poznata po visokoj kvaliteti i profesionalnosti u pružanju usluga posredovanja na financijskim tržištima u Hrvatskoj i svijetu. Unutar Interkapital Grupe nalaze se vodeće nezavisno investicijsko društvo u Hrvatskoj, društvo za upravljanje investicijskim fondovima te društvo za upravljanje, savjetovanje i ulaganje. U Interkapital Grupi trenutno je zaposleno 50-ak stručnjaka, a poslodavac trenutno traži kandidata za radno mjesto Savjetnik za usklađenost (Compliance Officer) (m/ž)

Abbott je globalna zdravstvena kompanija posvećena poboljšanju zdravstvene skrbi kroz razvoj proizvoda i tehnologija koji unapređuju područje dijagnostike, njege i sl. Tvrtka je prisutna u više od 150 zemalja, a za potrebe poslovanja u Zagrebu traži osobu za radno mjesto Customer Care Specialist (m/f)

Lesnina H. d.o.o. najveća i najuspješnija trgovina namještajem u Hrvatskoj, zbog proširenja posla svoj mladi i ambiciozan tim želi dopuniti novim suradnicima. Na suradnju poziva Prodavače namještaja (m/ž) - odjel kuhinje. Uz aktivno znanje njemačkog i engleskog jezika od kandidata se očekuje osnovno poznavanje rada na računalu, iskustvo u prodaji namještaja te srednja stručna sprema.

kompare.hr hrvatski je portal koji se bavi usporedbom i online ugovaranjem polica osiguranja, paketa telekomunikacija, financijama, struje, a nudi i savjete svojim korisnicima unutar spomenutih tema. Trenutno zapošljava Senior/Lead developera (m/ž) s barem 3 godine demonstrabilnog iskustva u radu na komercijalnim projektima, koji će uz rad na njihovoj platformi pomagati i dijeliti znanje s našim kolegama u vrlo prijateljskoj i opuštenoj radnoj okolini.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća