MOJPOSAO

Posao za prodavače, programere, inženjere i optičare

03.07.2015 u 09:21

Bionic
Reading

MojPosao izdvaja oglase tvrtki Avon, WEB rješenja, Optika Anda, Valipile i Petit duo

Avon Kozmetika jedna je od najvećih svjetskih tvrtki u području direktne prodaje. Više od pet milijuna prodajnih predstavnika diljem svijeta radi u više od 100 zemalja. Jedinstven način prodaje i široka paleta proizvoda omogućili su ovoj tvrtki da postane prepoznatljivo ime u kozmetičkoj industriji. Zanima li vas rad u ovakvom dinamičnom okruženju, pridružite se Avon timu koji trenutno zapošljava na radnim pozicijama Sales Trainer (m/f) i Business Finance Controller (m/f).

WEBSOLUTIONS | HR (WEB rješenja d.o.o.) je trenutno najveća Drupal agencija u Hrvatskoj s 16 stalno zaposlenih IT stručnjaka te s konstantnim rastom. Ova globalna kompanija za razvoj web rješenja ima klijente diljem svijeta, uključujući SAD, Dansku, Izrael, Hong Kong, Veliku Britaniju, Kanadu, itd. Tvrtka trenutno zapošljava - svi zainteresirani mogu se prijaviti na natječaj za radno mjesto Programer/Backend Developer (PHP/Drupal) (m/ž)

Optika Anda posluje već 15 godina. Od male obiteljske tvrtke za prodaju sunčanih naočala uspjela je izrasti u jedan od vodećih optičkih lanaca na tržištu Republike Hrvatske s 9 prodajnih mjesta i 3 očne ordinacije unutar Poliklinike Anda. Zbog potreba širenja poslovanja, optika traži više osoba za radno mjesto Optometrist (m/ž) i Optičar/majstor optičar - prodavač (m/ž) za rad u poslovnicama u Splitu, Makarskoj i Dubrovniku.

Tvrtka Valipile d.o.o. je srednje veliko poduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom jednodnevne peradi, stočne hrane te mesa peradi. Posljednjih godina bilježi izrazito ozbiljan rast koji uz nova tehnološka rješenja zahtjeva i kvalitetna pojačanja na području ljudskih resursa. Tvrtka stoga traži energične, odgovorne ljude koji su sigurni kako svojim radom, iskustvom i znanjem mogu doprinijeti daljnjem razvoju poduzeća na radnim pozicijama Diplomirani inženjer građevine (m/ž) i Voditelj održavanja - inženjer ili diplomirani inženjer strojarstva (m/ž)

Petit duo d.o.o., poznat po brendu Good food, nudi rad u ugodnom i dinamičnom okruženju te mogućnost daljnjeg napretka i razvoja, a trenutno imaju natječaj za radnu poziciju Glavni kuhar (m/ž). Poslodavac traži kandidata sa srednjom stručnom spremom i barem pet godina radnog iskustva, a nudi stalni radni odnos.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća