MOJ POSAO:

Traže se medicinske sestre u Njemačkoj, inžinjeri i računovođe

21.05.2015 u 08:52

Bionic
Reading

Na portalu MojPosao zaposlenike traže i Tehnomobil Securitas, RWA Raiffeisen Agro, klinika Magdalena i zubotehnički laboratorij Naturaldent

Tehnomobil Securitas d.o.o. tvrtka je za projektiranje, dobavu, instaliranje i puštanje u rad sustava tehničke zaštite, te dio najveće svjetske zaštitarske tvrtke Securitas AB. Posljednjih 5 godina Tehnomobil Securitas predvodi tržište i u razvoju inovativnih i integracijskih rješenja koja nadopunjuju i optimiziraju postojeće sustave tehničke zaštite kao i u segmentu specijalnih detekcija. Tvrtka trenutno traži djelatnike za stručno osposobljavanje na radnim pozicijama Asistent u marketingu (m/ž), Asistent u administraciji (m/ž),Inženjer elektrotehnike / elektronike za područje tehničke zaštite (m/ž) te osobe za rad na pozicijama Projektni inženjer (m/ž) i Senior .NET Programer (m/ž).

Ukoliko ste završili školovanje za njegovatelja/icu ili bolničara/ku i volite raditi s ljudima, možete se prijaviti na natječaj tvrtke Vitanas koja za svoja poduzeća u Njemačkoj hitno traži angažirane bolničare i njegovatelje (m/ž) za stalni radni odnos, na puno radno vrijeme ili na pola radnog vremena. Prednost imaju kandidati s osnovnim znanjem njemačkog jezika te oni koji već posjeduju iskustvo u njezi osoba s demencijom.

Zanima li vas raznolik i izazovan posao u tvrtki gdje se brzo donose odluke, RWA Raiffeisen Agro d.o.o. mogao bi biti vaš idealan poslodavac. Traže se samostalni kandidati koji će imati priliku sudjelovati i u oblikovanju budućeg područja poslovanja na radnoj poziciji Voditelj financija i računovodstva (m/ž). Idealan kandidat ima završen studij ekonomskog usmjerenja te višegodišnje iskustvo u području financija i računovodstva u (međunarodnoj) firmi.

Magdalena, klinika za kardiovaskularne bolesti Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, ugovorna je ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) te osiguravajućih društava Croatia osiguranje i GRAWE. Djelatnosti koje obuhvaća su prevencija, kompletna neinvazivna i invazivna dijagnostika te perkutano i kirurško liječenje kardiovaskularnih bolesti. Klinika ima raspisan natječaj za radno mjesto Medicinska sestra (m/ž) za rad u Krapinskim Toplicama.

Naturaldent d.o.o. jedan od najvećih i najmodernijih zubotehničkih laboratorija u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu. Zbog proširenja poslovanja laboratorij traži kandidata za radno mjesto Dentalni tehničar (m/ž). Idealan kandidat posjeduje radno iskustvo u fiksnoj protetici i keramici, a po potrebi je spreman raditi u smjenama i subotom.