PONUDA POSLOVA

Traže se komercijalisti, računovođe i inžinjeri

14.05.2015 u 09:24

Bionic
Reading

Zavirite u izdvojene oglase portala MojPosao

ZOO agencija je full service kreativna agencija koja se bavi razvojem komunikacijskih strategija, razvojem kreatvnih koncepata, brandingom, dizajnom te proizvodnjom svih vrsta reklama, vizualnih identiteta, web stranica i ostalih sredstava tržišne komunikacije. Od osnutka do danas tvrtka kontinuirano raste i razvija se te je u potrazi za osobom koja će se uklopiti u njihov zagrebački tim na radnoj poziciji Dizajner (m/ž)

Mylan je jedna od najvećih generičkih i farmaceutskih kompanija, a svojim proizvodima opskrbljuje klijente u 145 zemalja. S više od 30.000 zaposlenih, Mylan je tržišni lider koji traži nekonvencionalne i entuzijastične zaposlenike. Ako kroz svoj posao želite pomagati ljudima, prijavite se na natječaj za radno mjesto Trade Representative (m/f) za rad na području Dalmacije ili za poziciju Demand and Logistics Coordinator (m/f) u Zagrebu.

Tvrtka SE-MARK d.o.o. traži djelatnike za rad s Vip poslovnim korisnicima ili za D2D Vip i Bnet prodaju. Ako ste spremni za rad na terenu, komunikativan i željan unapređenja svojih prodajnih vještina i znanja, a želite zaradu prema svojim sposobnostima, prijavite se na oglas Prodajni predstavnik (prodaja telekom usluga) (m/ž)

IB Interbilanz savjetovanje d.o.o. je knjigovodstveno i savjetodavno društvo u vlasništvu internacionalnog društva čijih 300 zaposlenika brine za oko 3000 klijenata u osam zemalja (Austrija, Hrvatska, Češka, Srbija, Slovačka, Slovenija, Mađarska i Ukrajina). Tvrtka obavlja sve glavne financijske outsourcing usluge poput usluga poslovnog i poreznog savjetovanja, revizije godišnjih financijskih izvještaja te usluge knjigovodstva i obračuna plaće, a njezini glavni klijenti su srednja i velika međunarodna poduzeća, većinom austrijski i njemački investitori. Zanima li vas rad za ovog poslodavca, prijavite se na natječaj za radno mjesto Senior assistant u odjelu za porezno savjetovanje (m/ž).

Ind-Eko d.o.o. iz Rijeke dinamično je privatno poduzeće koje je tijekom 20 godina dosadašnjeg rada stjecalo dragocjena iskustva u svim područjima industrijske ekologije i zaštite okoliša te je steklo ugled i postalo prepoznatljiv čimbenik u rješavanju svih značajnih ekoloških problema u Hrvatskoj. Poslodavac traži više izvršitelja za radnu poziciju Komercijalist (m/ž) te osobu za radno mjesto Diplomirani inženjer građevine (m/ž)

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća.