PROMJENE U UPRAVI

Ksenija Punčikar zamijenila Stanislava Biondića u Upravi Belupa

05.05.2015 u 09:02

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Belupa dao je magistru farmacije i poslovnog upravljanja Hrvoju Kolariću novi petogodišnji mandat predsjednika Uprave Belupa, a članicom Uprave Belupa imenovana je Ksenija Punčikar, magistra ekonomije i poslovnog upravljanja - dosadašnja glavna financijska direktorica društva, izvijestili su iz Podravke putem Zagrebačke burze

Dosadašnji član Uprave Belupa Stanislav Biondić, kojem je s današnjim danom istekao petogodišnji mandat, ostaje u Belupu kao savjetnik Uprave. Članovi Nadzornog odbora bili su jednoglasni u ocjeni da je Stanislav Biondić dao izniman doprinos rastu i razvoju Belupa, koji je postao jak regionalni lider, usporediv sa sličnim kompanijama u inozemstvu.

Hrvoje Kolarić imenovan je članom Uprave Belupa u svibnju 2005, u svibnju 2012. imenovan je predsjednikom Uprave Belupa, a koncem iste godine imenovan je i članom Uprave Podravke.

Ksenija Punčikar u Belupu je više od dvije godine, a u prethodnih devet radila je na brojnim izvršnim pozicijama u Podravki te društvu ACG Lukaps. Završila je magisterij ekonomije u Zagrebu i MBA u poslovnoj školi IEDC u Sloveniji. Stekla je i licencu za obavljanje brokerskih poslova u Republici Hrvatskoj.