MOJPOSAO

Prijavite se za posao u Splitu, Šibeniku ili Dubrovniku

17.04.2015 u 10:32

Bionic
Reading

Turistička sezona je pred vratima i poslodavci užurbano traže radnike. MojPosao izdvaja oglase za animatora, konobare, kuhare, barmene, slastičare…

Hostel Eklata i putnička agencija Eklata Youth Travel su iskusni hoteljer i turistička agencija te najveći hrvatski turoperator za dječji i omladinski turizam. Gosti hostela Eklata su djeca, mladi i odrasli iz više od 40 država Europe i svijeta. Poslodavac EKLATA d.o.o. traži osobu za radno mjesto Voditelj programa animacije / Turistički animator (m/ž). Idealni kandidati su sposobne i motivirane osobe za rad u ambicioznoj radnoj sredini koje će pridonjeti daljnjem razvoju ovog perspektivnog hotela i agencije.

Zbog proširenja poslovanja Caffe bar Cukarin u sklopu City Center One u Splitu traži više djelatnika na radnom mjestu Konobar (m/ž). Idealan kandidat govori engleski jezik, zna koristiti računalo te ima obavezno konobarsko radno iskustvo od minimalno dvije godine.

Tvrtka Tatami Trade d.o.o. u svom portfelju ima dva hotela: Hotel Life Palace, potpuno novi heritage hotel smješten u samoj jezgri starog grada Šibenika te Hotel Life je boutique hotel smješten u malom mirnom zaljevu između Rogoznice i Primoštena. Kako bi svojim gostima pružio najbolju moguću uslugu, poslodavac traži savjesne, marljive, pouzdane i fleksibilne osobe da se prijave na natječaje za sljedeće radne pozicije: Konobar / barmen (m/ž), Kuhar / Šef kuhinje (m/ž), Slastičar (m/ž), Sobarica / Spremačica (m/ž), Domar / kućepazitelj (m/ž) te Voditelj Wellnessa / Maser (m/ž)

Gradska Kavana se nalazi u Dubrovniku u središtu srednjovjekovnih gradskih zidina. Prvotno je bila mjesto za šivanje jedara i brodogradilište (XII stoljeće), a 1930 godine stanovnici grada su odlučili obnoviti prostor i promijeniti svrhu te Gradska kavana postaje jednom od najljepših mjesta u gradu. Ovo posebno mjesto okupljanja za domaćine i strane posjetitelje, koje nudi razna pića, koktele te slastice i organizirana događanja traži veći broj djelatnika na radnim mjestima: Barmen (m/ž), Konobar (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Samostalni kuhar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž), Pizza majstor (m/ž) i Čistačica (m/ž)

Tvrtka Nautika d.o.o. za svoje restorane Dubravka, Nautika i Panorama traži više djelatnika za sljedeće radne pozicije: Pizza majstor (m/ž), Konobar (m/ž) i Samostalni kuhar (m/ž). Na oglase se možete prijaviti do 26. travnja.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća