JASNA KROPF

Pravnica iz Zaboka nova ravnateljica Porezne uprave

27.03.2015 u 13:23

Bionic
Reading

Na zatvorenoj sjednici u četvrtak Vlada je imenovala Jasnu Kropf novom ravnateljicom Porezne uprave. Kropf je prije toga obavljala funkciju pročelnice Porezne uprave u Krapini

Kropf je diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1986.godine, gdje je stekla visoku stručnu spremu i zvanje diplomirana pravnica.

Do sada ima 28 godina radnog staža u struci, položen državni stručni ispit te je ocjenjivana s najvišim ocjenama, ističe se u njenom životopisu.

Prvo radno iskustvo stekla je u Općinskoj upravi društvenih prihoda u Zaboku. Od 1994. godine radi u Poreznoj upravi na različitim funkcijama. Prvo kao voditeljica Ispostave Zabok u Poreznoj upravi u Područnom uredu Krapina do 2001. godine, potom kao viši upravni savjetnik u Središnjem uredu Porezne uprave do 2002. godine, a narednih deset godina kao načelnica Odjela za utvrđivanje poreza u Područnom uredu Krapina. Do siječnja 2015. godine bila je pročelnica Područnog urea Krapina, a posljednja dva mjeseca je obavljala funkciju pročelnice Područnog ureda Zagreb.

Jasna Kropf rođena je 1962. godine u Zagrebu. Živi u Zaboku, udana je i majka jednog djeteta.