OD FRIZERA DO INŽENJERA

Evo koji se poslovi nude ovog tjedna

12.03.2015 u 13:35

Bionic
Reading

Portal MojPosao ovoga tjedna izdvaja sljedeće oglase za posao

LAETANS j.d.o.o. traži frizera (m/ž) za rad u hotelu kategorizacije pet zvjezdica. Idealan kandidat ima dvogodišnje radno iskustvo te napredno poznaje engleski jezik. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme.

Stype CS d.o.o. je tvrtka koja dizajnira i izrađuje visokosofisticiranu opremu za korištenje u TV studijima. Oprema se koristi za postizanje efekta proširene stvarnosti (augmented reality), te je zbog toga neophodna iznimna preciznost u izradi. Tehnologija tvrtke primjenjuje se u studijima diljem svijeta, između ostalih i u studiju BBC-a, Fox Sports-a, Sky Sports-a i drugima. Stype CS trenutno je u potrazi za kandidatima za sljedeće radne pozicije: International Support Engineer (m/f), Razvojni inženjer za elektroniku (m/ž) te CNC operater / Konstruktor (m/ž).

CONFIDA je međunarodna mreža za porezno savjetovanje i reviziju, s uredima u Austriji i brojnim zemljama jugoistočne Europe. Tvrtka pruža savjetodavne usluge klijentima iz svih područja gospodarstva, a usluge savjetovanja pruža tvrtkama, slobodnim profesijama, obrtnicima u poljoprivredi i šumarstvu te industrijskim pogonima. Tvrtka ima raspisane natječaje za radne pozicije: Accounting Supervisor (m/f), Tax Senior (m/f), Tax Manager (m/f) te Senior Accountant (m/f).

ALKALOID d.o.o. za promet na veliko lijekovima i pomoćnim ljekovitim sredstvima, Zagreb, Ulica grada Vukovara 226F, traži osobu na određeno vrijeme, zamjena za porodiljni dopust, za radno mjesto Stručni suradnik (m/ž) za područje Splitsko-dalmatinske županije. Poslodavac nudi rad u motivirajućoj okolini uz adekvatnu nagradu za rad i postignute rezultate; službeno vozilo, mobilni telefon, prijenosno računalo te mogućnost dodatnog usavršavanja.

INTOURS DMC kreativan je specijalist u području destinacijskog menadžmenta. Tvrtka traži osobu za radnu poziciju MICE Product & Sales Manager (m/f) koja će komunicirati s agentima u inozemstvu te izrađivati ponude MICE grupe, pratiti i samostalno provoditi projekte. Kandidat treba znati najmanje dva strana jezika, a poželjno je i radno iskustvo u MICE-u. Poslodavac nudi stalni radni odnos te dodatne stimulacije i bonuse za realizaciju projekata.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a informacije o potencijalnoj plaći saznajte na MojaPlaća