MOJPOSAO

Traže se inženjeri, rukovoditelji i voditelji

05.03.2015 u 08:53

Bionic
Reading

Zapošljavaju FXLider, Končar-Montažni inženjering, Boxmark World Leather, Ericsson Nikola Tesla Servisi i Pisinium.

FXLider dio je internacionalne Leader grupe specijalizirane za online marketing i prodaju. Grupa je aktivna od 2007. i vrlo uspješno sprovodi svoje aktivnosti širom Europe, Azije, Srednjeg Istoka i Balkana. FXLider širi svoje aktivnosti u Hrvatskoj zbog čega raspisuje natječaj za radno mjesto Expert Salesperson - Business to Customers (B2C) (m/ž) za kandidate koji su spremni pod izvrsnim uvjetima doći raditi u Beograd, sjedište FXLidera za Jugoistočnu Europu. Poslodavac nudi konkurentnu plaću s dodatnim bonusima, paket beneficija, rad u uspješnom internacionalnom timu te konstantnu obuku i usavršavanje.

Končar-Montažni inženjering d.d. posluje u sustavu KONČAR Grupe, vodeće tvrtke u području projektiranja, proizvodnje, montaže, ispitivanja i puštanja u pogon elektroenergetskih, elektrovučnih i postrojenja u procesnoj industriji. Raspolaže ljudskim i materijalnim resursima kao i organizacijskom strukturom kojom je u stanju kroz nuđenje, ugovaranje, projektiranje, isporuku, montažu, nadzor, ispitivanje i puštanje u rad elektro-postrojenja te transport klasičnih i specijalnih tereta, realizirati pojedine tehnološke cjeline ili izgradnju kompletnih objekata u elektroenergetici i industriji. S ciljem jačanja svog tima tvrtka raspisuje natječaj za radno mjesto Diplomirani inženjer/inženjer-projektant elektroenergetskih postrojenja (m/ž) za rad u Zagrebu.

Boxmark World Leather jedan od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju. Zbog širenja i rasta poslovanja u potrazi je za dinamičnim i ambicioznim stručnjacima koji bi se pridružili njihovom timu na poziciji Rukovoditelj u Otpremi (m/ž). Novim članovima svog tima poslodavac nudi rad u motivirajućem okruženju, stručnu obuku i usavršavanja te mogućnost napredovanja u karijeri.

Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. (EHR) je kompanija kćer Ericssona Nikole Tesle. EHR je osnovana 2014., a temeljna joj je djelatnost pružanje usluga vezanih uz izgradnju i održavanje mrežne infrastrukture. Usmjerenost na usluge odlikuje se i u kompanijskoj kulturi čije su ključne vrijednosti profesionalnost, ustrajnost i poštovanje. Zbog povećanja opsega posla tvrtka traži više izvršitelja za različita radna mjesta na području cijele Hrvatske na radnim pozicijama Inženjer za izradu i ažuriranje dokumentacije (m/ž) i Inženjer/Diplomirani inženjer geodezije (m/ž).

Obiteljsko poduzeće Pisinium osnovano je 1995. s ciljem proizvodnje zdravih i ukusnih mesnih proizvoda. Godine iskustva, ulaganja u znanje, tehniku i tehnologiju osiguralo je poduzeću zavidnu poziciju na tržištu i postalo jedno od najperspektivnijih u Hrvatskoj. Uprava i proizvodni pogon smješteni su u Pazinu od kuda se svi proizvodi vlastitim transportnim sredstvima otpremaju kupcima. Poduzeće trenutno stvara tim ambicioznih, kreativnih i uspješnih ljudi te traži osobu za radno mjesto Export manager/Voditelj prodaje na inozemnom tržištu (m/ž).

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a informacije o potencijalnoj plaći saznajte na MojaPlaća