COTRUGLI BUSINESS SCHOOL

Prijavite se i osvojite prestižnu MBA stipendiju vodeće poslovne škole u regiji

26.02.2015 u 15:41

Bionic
Reading

Tportal podržava društveno odgovoran projekt stipendiranja talentiranih menadžera i drugih ambicioznih kandidata koji već desetu godinu zaredom organizira vodeća poslovna škola u regiji Cotrugli Business School. Kandidati imaju priliku prezentirati svoje konkurentske prednosti kroz natječaj koji je svake godine sve zanimljiviji i izazovniji

Tko se može prijaviti

Kao i prijašnjih godina, stipendijski natječaj se objavljuje za međunarodni program MBA i za program Executive MBA. Ako ste ambiciozna osoba i tražite način da u kraćem periodu dopunite i zaokružite svoje poznavanje poslovanja u dinamičnom i mladom okruženju, za vas je program MBA. Ako imate iskustva na pozicijama srednjeg i visokog menadžmenta i cilj vam je uz znanje i razmjena najboljih praksi s kolegama iz različitih industrija te produbljivanje strateških i vodećih kompetencija, prilagođeniji vam je program Executive MBA. Za svaki od programa je predviđeno šest stipendija, jedna puna i pet stipendija u iznosu od 50 posto ukupne školarine. Priliku za stipendiju imaju svi koji se prijave do 8. travnja.

Vodeća poslovna škola u regiji

Poveznice su između oba programa međunarodna akreditacija, stručni predavači koji dolaze iz čitavog svijeta i prilike za networking s vrhunskim polaznicima iz različitih poslovnih područja. Cotrugli Business School jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj čiju akreditaciju posjeduje samo dva posto poslovnih škola u svijetu. Škola okuplja vrhunske polaznike, međunarodne predavače te trenutačno broji 1.400 polaznika i alumnija iz cijele regije.

'Kombinacijom predanih profesora i kolega različitih profesionalnih iskustava, program Cotrugli EMBA predstavlja odličan način za stjecanje novih poslovnih znanja i alata. Smatram da mi je ovaj program jedno od najznačajnijih obrazovnih iskustava u životu', podijelila je s nama diplomantica programa Executive MBA Sanja Pavić Marić, voditeljica odjela kontrolinga grupe Atlantic.

Cotrugli Business School

Dva regionalna centra – Zagreb i Beograd;
1400 + alumnija u svim prgramima MBA;
11.000 + menadžera i izvršnih direktora koji su uključeni u visokokvalitetne programe Škole;
3.400.000 eura investirano u društveno odgovorne projekte (stipendije)


Svi koji se prijave do 8. travnja imaju priliku osvojiti jednu od 12 stipendija i postati polaznik/ca međunarodono akreditiranog MBA programa u Zagrebu.

Rok za prijave: 8. travnja

'Svaki kandidat koji dođe do finalnog dijela stipendijskog procesa sigurno dobiva, neovisno o ishodu, lekciju iz osobnog i profesionalnog razvoja te iskustvo i kontakte koji ga čine bogatijom i potpunijom osobom. Pozdravila bih sve zainteresirane kandidate s - hrabro i odlučno! Vidimo se u finalu!' rekla je Lana Dojčinović Matovina, izvršna direktorica škole.