POJAČANJE IZ GOOGLEA

Darko Dujič novi izvršni direktor Jeftinije.hr

21.01.2015 u 13:53

Bionic
Reading

Tvrtka Jeftinije ušla je u 2015. s novim vodstvom te krenula putem razvoja koji za cilj ima ojačati poziciju vodećeg portala za uspoređivanje ponuda i cijena proizvoda internetskih trgovina u Hrvatskoj. Novi izvršni direktor portala Jeftinije postao je Darko Dujič, cijenjeni stručnjak s područja strateškog marketinga, trgovine i online poslovanja. Darko Dujič dolazi iz jedne od najinovativnijih tvrtki na svijetu - internetskog diva Googlea - odakle će svoju stručnost i bogato iskustvo prenijeti na Jeftinije.hr, navodi se u priopćenju tvrtke

Tvrtka novim vodstvom dobiva svjež pristup u razvoju nove vizije i ciljeva, među kojima su još veći rast, veća prepoznatljivost na tržištu te širenje poslovanja u geografskom smislu te u smislu širenja usluga.

Jeftinije.hr postat će vodeće mjesto okupljanja internetskih trgovina i ponude na području proizvoda i usluga u regiji.

Čovjek s tako bogatom karijerom, koji je nekoliko godina proveo u najvećoj internetskoj tvrtki na svijetu, za budućnost Jeftinije.hr predstavlja veliku prednost. Darko Dujič za sebe kaže:

'U životu uvijek tražim nove izazove, a sada sam ih pronašao u Jeftinije.hr, tvrtki koja po mom mišljenju ima ogroman potencijal i brojne mogućnosti razvoja i napretka. Uvjeren sam da ćemo zajedno s kolegama iz uspješne, ali možda nedovoljno prepoznate tvrtke, izgraditi mnogo veću priču.'

Tko je Darko Dujič?

Svoju karijeru u internetskom divu Google započeo je na poziciji country business development manager za Sloveniju u kolovozu 2011, u siječnju 2013. njegov rad se proširio na brigu za razvoj poslovanja u regiji Adriatic dok je u listopadu 2013. preuzeo funkciju head of performance za regiju Adriatic.

Tijekom svoje karijere Dujič je, između ostalog, radio kao izvršni direktor strateškog poslovanja i razvoja prodajnih formata te CRM u Mercatoru, a prije toga kao direktor GfK Slovenija. Svoje znanje i bogato iskustvo na području trgovine, višekanalne prodaje, internetskih usluga, analitike i oblikovanja poslovnih modela kontinuirano dijeli kao sudionik brojnih poslovnih događanja i konferencija u Sloveniji i Europi. U veljači 2014. preuzeo je i funkciju predsjednika slovenskog marketinškog udruženja.

Što je Jeftinije.hr?

Jeftinije.hr je vodeći portal koji korisnicima na jednom mjestu omogućava pregled svih relevantnih informacija potrebnih za kupovinu proizvoda u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Svakom internetskom korisniku i korisnicima na mobilnim uređajima u regiji omogućava usporedbu oko 1.000.000 aktivnih ponuda iz gotovo 500 internetskih trgovina te odabir više od 700.000 proizvoda u brojnim kategorijama. Jeftinije.hr potrošačima predstavlja prvu misao prije kupovine i način na koji mogu izabrati najbolju ponudu dok tvrtkama predstavlja jedan od najvažnijih kanala oglašavanja i kvalitetnih izvora posjeta.