LOGISTIKA, HOTELIJERSTVO...

Ovo su poslovi koji se nude u Zagrebu, Novigradu i Splitu

16.01.2015 u 13:58

Bionic
Reading

Portal MojPosao ovoga tjedna izdvaja poslove u Zagrebu, Novigradu i Splitu. Englmayer Zagreb logistička je tvrtka koja u Zagrebu posluje od 2001., a do sada je za svoj rad i napredak dobila brojna priznanja. Smještaj ureda u blizini zračne luke te carinska ispostava Žitnjak omogućavaju da informacije do klijenata dolaze pravovremeno, a tvrtka nudi sve potrebno kako bi pružila idealnu uslugu kreiranu prema individualnim zahtjevima

Englmayer Zagreb dio je Englmayer grupe sa sjedištem u Austriji. Grupacija je u posljednjih pet godina udvostručila promet kao i broj osoblja pa trenutno zapošljava 450 ljudi koji godišnje obrade oo 1.500.000 pošiljaka. Tvrtka trenutno ima raspisan natječaj za poziciju Financijski knjigovođa (m/ž) za rad u Zagrebu.

Hotel Nautica jedinstveni je boutique hotel takvog tipa u Hrvatskoj. Nalazi se u sklopu jedne od najljepših marina na Jadranu, koja je smještena u Novigradu te predstavlja spoj ekskluzivnog smještaja, vrhunskog restorana, predivno opremljenog Wellness&Spa centra i mnoštvo drugih mogućnosti za ugodan boravak i odmor u Istri. Trenutno je za rad u hotelu otvoreno čak jedanaest natječaja za radna mjesta: Zamjenik direktora prodaje (m/ž), Noćni recepcioner (m/ž), Recepcioner (m/ž), Sobarica (m/ž), Nadzornica u odjelu domaćinstva (m/ž), Slastičar (m/ž) Pomoćni kuhar (m/ž), Pizza majstor (m/ž), Kuhar (m/ž), Chef kuhinje (m/ž) i Konobar (m/ž). Poslodavac nudi motivirajuće profesionalno radno okruženje.

IN-TECH d.o.o. je jedan od pionira Open Access izdavaštva znanstvenih knjiga i časopisa u svijetu. Radi se o inovativnom modelu znanstvenog izdavaštva u kojem je čitatelju cjelokupni sadržaj objavljenih radova besplatno dostupan na internet stranicama izdavača i partnerskih organizacija. InTechov cilj je omogućiti međunarodnoj znanstvenoj zajednici besplatni online pristup znanstvenim radovima. Od 2008. do danas, tvrtka je objavila više od 2400 znanstvenih knjiga i redovito izdaje 6 časopisa iz područja znanosti, tehnologije i medicine, a tijekom svog djelovanja uspostavila je suradnju s nekoliko stotina tisuća znanstvenih suradnika diljem svijeta pa tako i s autorima-znanstvenicima sa Sveučilišta Harvard, MIT, Stanford, Cambridge, Sveučilišta u Tokiju, te velikim brojem znanstvenih suradnika iz SAD-a, Kine, Japana i europskih zemalja. Trenutno ima raspisan natječaj za radno mjesto Junior PHP programer/Web Developer (m/ž)

Eurodom Trgovina d.o.o. traži dvije osobe za rad na pozicijama Servirka / djelatnica za pripremu i posluživanje doručka (m/ž) te Hotelska domaćica / glavna sobarica (m/ž) u hotelu Globo, 'city' hotelu smještenom u centru Splita. Hotel raspolaže s 33 manje sobe visokog standarda i manjom konferencijskom dvoranom, a njegova dodatna prednost je lokacija s koje se jednostavno stiže do svih znamenitosti u Splitu. Hotel se odlikuje ljubaznim osobljem kojem se gosti mogu obratiti s povjerenjem, kao radi rezervacije izleta ili stola za večeru, tako i vezano uz pitanja, savjete i korisne informacije o Splitu.

Kao vodeći pružatelj tehničkih sustava, S+B Systemtechnik d.o.o. razvija uređaje za automobilsku obuku i tehnologiju za uporabu širom svijeta. Inovativni proizvodi tvrtke zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, a trenutno tvrtka nudi zanimljive i izazovne zadatke te rad u novom razvojnom Centru u Splitu, u iskusnom, kompetentnom i motiviranom timu na radnoj poziciji IT softver inženjer (m/ž). Slobodan prostor za uvođenje vlastitih ideja i rješenja sastavni je dio timskog rada ovog poslodavca kao i njegovanje otvorene korporativne kulture u kreativnoj start-up atmosferi u kojoj se odluke donose brzo.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća