NOVI POSLOVI

Djelatnike traže Splitska banka, Milenij hoteli, Radisson Blu...

08.01.2015 u 11:06

Bionic
Reading

Pet poslodavaca traži čak 29 zaposlenika - zavirite u novu ponudu poslova portala MojPosao

Splitska banka d.d. članica je Societe Generale Grupe. Cilj joj je postati vodeća banka u Hrvatskoj uz potporu jedne od glavnih europskih bankarskih grupacija, a njeni zaposlenici su orijentirani prema klijentima te jedinstvenim i učinkovitim procesima i tehnologijama. Banka nudi mogućnost zapošljavanja početnicima i stručnjacima koji su motivirani, spremni na promjene i trajno usavršavanje, a trenutno ima raspisane natječaje za radne pozicije Head of IT Development (m/ž), IT Development specialist (m/ž) i IT Developer specialist (m/ž) za rad u Splitu.

Primorska banka d.d. Rijeka regionalna je komercijalna banka koja djeluje na području grada Rijeke i Primorsko-goranske, Istarske te Ličko-senjske županije. Trenutno ima 39 djelatnika koji se tečno služe svjetskim jezicima, posebno talijanskim i engleskim jezikom, a odlikuju ih i kompetentnost, motiviranost, ljubaznost i brzina, što su osobine koje se očekuju i od kandidata koji će se prijaviti na natječaj za radno mjesto Stručni suradnik za usklađenost/compliance officer (m/ž). Idealan kandidat je dipl. pravnik/mag. Iur s tri godine radnog iskustva.

Lafodia Sea Resort na otoku Lopudu nedaleko Dubrovnika u potrazi je za čak trinaest djelatnika i to na svim odjelima hotela. Sve natječaje i potrebne kvalifikacije možete pogledati ovdje.

Radisson BLU Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca, član je Rezidor Grupe i drugi najveći hotelski brend u Europi. Poziva vas da postanete dio njihovog tima i prijavite se na jednu od sljedećih radnih pozicija: Djelatnik u praonici rublja (m/ž), Čistač (m/ž), Sobarica (m/ž), Slastičar (m/ž) i Kuhar (m/ž). Poslodavac jamči motivirajuće i visoko profesionalno radno okruženje.

Milenij hoteli vodeća su hotelska grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima kategorije 4 i 5 zvjezdica. Zbog rasta poslovanja i jačanja tima grupacija traži sedam zaposlenika za sljedeće radne pozicije za rad u Opatiji: Pripravnik (m/ž) Poslovna tajnica (m/ž), Kuhar (m/ž), Konobar (m/ž), Šef kuhinje (m/ž), Voditelj recepcije (m/ž) i Voditelj restorana (m/ž). Kandidatima se nudi rad u proaktivnoj sredini mladih ljudi, atraktivna plaća, mogućnost zapošljavanja na neodređeno i napredovanja u struci te mogućnost smještaja do tri mjeseca.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća