PONUDA POSLOVA

Pet izazovnih oglasa za specijaliste u marketingu

09.10.2014 u 10:23

Bionic
Reading

U prvih devet mjeseci ove godine, na portalu MojPosao, u kategoriji Marketing, PR i mediji objavljena su 433 oglasa, što je za sedam posto manje nego prošle godine u isto vrijeme

Poslodavci su najviše tražili voditelja marketinga, asistenta u marketingu te specijalista marketinga. Najtraženiji su bili kandidati s visokom (62%) te višom stručnom spremom (33%).

Prethodno radno iskustvo poslodavci su tražili u 56% oglasa (prosječno 2 godine i 7 mjeseci), a radno iskustvo nije bilo navedeno kao uvjet u 44% oglasa.

Prema podacima servisa MojaPlaća.hr prosječna mjesečna plaća u kategoriji Marketing, PR i mediji iznosila je 6.655 kune, što je 25 posto više od prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj.

Prosječna mjesečna plaća za voditelja marketinga iznosila je 7.574 kune, što je 42% iznad prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj te čak 14% iznad prosječne mjesečne plaće kategorije. Prosječna mjesečna plaća specijalista u marketingu je 26% viša od prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj te 1% iznad prosječne mjesečne plaće kategorije i iznosi 6.717 kuna. Asistenti u marketingu imaju prosječnu mjesečnu plaću od 4.744 kuna, što je 11% ispod prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj te 29% ispod prosječne mjesečne plaće kategorije.

Karlovačka pivovara zapošljava Voditelja ključnih kupaca u Srednjoj Dalmaciji. Poželjan kandidat ima četiri godine radnog iskustva, posjeduje visoku stručnu spremu i orijentiran je na postizanje visokih rezultata. Ako ste se prepoznali u opisu posla, prijavite se na oglas do 16. listopada.

Imate visoku stručnu spremu ekonomskog usmjerenja i pet godina radnog iskustva u marketingu? Osim što imate iskustva u vođenju projekata, poznajete osnove grafičke industrije i dizajna? Sve detalje i opis posla pročitajte u oglasu tvrtke Stanić Beverages, koja zapošljava Brand managera.

Europa 92, za svoj brand Levi’s zapošljava Asistent brand managera. Poželjno je da kandidat ima iskustva u radu s jeansom te je spreman na duža i kraća terenska putovanja i terenski rad. Prijave putem linka.

Tiskara Domigraf iz Siska zapošljava Grafičkog dizajnera koji bi radio na vizualnom oblikovanju svih vrsta marketinškog oglašavanja. Ako imate iskustva u grafičkom dizajnu i pripremi za tisak, kreativni ste i znate kako ponuditi rješenje temeljem klijentovih zahtjeva, pravi ste kandidat za ovu poziciju. Prijavite se do 13. listopada.

Allianz Zagreb zapošljava osobu na poziciji Product manager u Sektoru neživotnih osiguranja, za rad u Zagrebu. Provjerite detalje oglasa i ako odgovarate traženim uvjetima, pošaljite vašu prijavu.

Postoje pravila kojih se dobro pridržavati kada je u pitanju potraga za poslom kao i za razgovor za posao, što potvrđuju i brojne statistike i istraživanja. Pročitajte zanimljive činjenice o razgovoru za posao koje je dobro znati.