NOVI POSLOVNI KOMPLEKS

Divovski globus turistička atrakcija Zagreba

08.11.2010 u 14:05

Bionic
Reading

PB grupa užurbano gradi novi poslovno-stambeni kompleks u poslovnoj zoni Vukovarska – Heinzlova Green Gold. Kompleks se nalazi između Vukovarske i Radničke ulice, a njegova posebnost će biti ogroman globus - zemaljska kugla - kroz koji će se moći prošetati

PB grupa u Hrvatskoj djeluje još od 1992. godine. Obuhvaća tvrtke Stridon inženjering, PB projekt, PB inženjering, PB grad i Ergela Višnjica. Osnovna im je djelatnost poslovanje nekretninama, odnosno investiranje u izgradnju poslovnih objekata te njihovu daljnju prodaju ili najam.

Grupa u vlasništvu ima Poslovni centar u Heinzlovoj. PB projekt je krajem 2008. završio ogromni poslovni kompleks u Radničkoj, u kojemu je sada sjedište PBZ grupe.

Trgovačko poslovni kompleks Green Gold imat će oko 80 tisuća četvornih metara, a investitori najavljuju da će predstavljati spoj prirode i najnovije tehnologije.

Green Gold sadržavat će trgovački centar s oko 15 tisuća kvadrata, poslovne tornjeve i parka koji će se prostirati na čak 11 tisuća kvadrata. Imat će, kako najavljuju investitori, jedinstvenu pejzažnu arhitekturu, s jezerima te mogućnost šetnje kroz ogroman globus – zemaljsku kuglu.