RALU LOGISTIKA

Rajićeva tvrtka kupila zemljište u Popovači

18.06.2010 u 15:28

Bionic
Reading

RALU logistika potpisala je ugovor s općinom Popovača o kupoprodaji zemljišta u gospodarsko-proizvodnoj zoni Mišićka

Ugovorom je obuhvaćeno građevinsko zemljište veličine 107.000 metara kvadratnih na kojem će se izgraditi novi logistički centar.

'Izgradnja logističkog centra nastavak je novog ciklusa brenda RALU koji na tržištu uspješno posluje već dvadeset godina. Novo sjedište tvrtke u općini Popovača bit će izgrađeno prema najvišim standardima kako bi se osigurala vrhunska logistička usluga', istaknuo je Renato Radačić, predsjednik Uprave Ralu logistike.

Načelnik općine Popovača, Josip Mišković izrazio je zadovoljstvo ovim ulaganjem u gospodarsko-proizvodnu zonu Mišićka koja je dobila novog dugoročnog partnera. U istoj je zoni prošle godine započela izgradnja proizvodno-skladišnog i poslovnog centra farmaceutske tvrtke PharmaS koji će zauzimati 6.400 metara kvadratnih, a čiji se završetak planira u prvoj polovici sljedeće godine.

Početak građevinskih radova na izgradnji logističkog centra planira se u sljedećoj godini, a centar će obuhvaćati uredske i skladišno-logističke prostore. Izgradnjom centra, RALU logistika planira i daljnje povećanje broja zaposlenika sa sadašnjih sedamdeset i pet na 200.

RALU logistika, novoosnovana tvrtka koja se bavi pružanjem integriranih logističkih usluga u hladnom lancu, u vlasništvu je Luke Rajića. U razvoj tvrtke od planiranih 200 milijuna kuna dosad je uloženo već 110 milijuna kuna