UGOVOR SA SINDIKATIMA

Bandić obećao božićnice i regrese

11.06.2010 u 13:44

Bionic
Reading

Grad Zagreb ove će godine isplatiti regres od dvije tisuće kuna i božićnice od 500 kuna. Rezultat je to današnjeg dogovora sindikata i gradonačelnika Milana Bandića

U nastavku pregovora sindikata i Grada vezanih uz provedbu kolektivnih ugovora u uvjetima recesije, dogovoreno je da će se o eventualnom povećanju božićnice razgovarati u listopadu, ovisno o tome koliko se gradska kasa bude punila.

No s obzirom da se u ovom dijelu godine nije punila onim tempom kojim bi trebala, moguće je pretpostaviti da od povećanja božićnice neće biti ništa.

Na pregovorima s gradonačelnikom bili su predstavnici Sindikata vatrogasaca Grada Zagreba, Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH - Podružnica sindikata Gradske uprave Grada Zagreba, Podružnica profesionalnih vatrogasaca JVP Grada Zagreba, Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Sindikata odgoja i obrazovanja Hrvatske, Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi i Nezavisnog sindikata bibliotečnih djelatnika Hrvatske.