SELIMOVIĆ JEDINI VLASNIK

Ante Babić novi direktor Business.hr-a

13.04.2010 u 12:21

Bionic
Reading

Novi je direktor poslovnih dnevnih novina Business.hr Ante Babić, glavnom urednicom imenovana je Sonja Hodak, a 100-postoni udjel u tvrtki preuzeo je Mujo Selimović

Ante Babić, poznati makroekonomist mlađe generacije, imenovan je novim direktorom Business.hr-a. Babić je dosadašnja iskustva stjecao radom u Ekonomskom institutu, Hrvatskoj narodnoj banci, u Vladi Ive Sanadera vodio je Središnji državni ured za razvojnu strategiju, a proteklih godina vodio je vlastitu savjetodavnu tvrtku. Aktivan je i u radu udruge Hrvatski izvoznici, kojoj je potpredsjednik, a bio je predsjednik i član u nekoliko nadzornih odbora vodećih domaćih kompanija.

Sonja Hodak, koja je proteklih mjeseci bila v.d. glavne urednice, imenovana je glavnom urednicom Business.hr-a. Iza Sonje Hodak je više od deset godina novinarskoga i uredničkog staža u Večernjem listu i Jutarnjem listu. Redakciji Business.hr-a pridružila se prošle godine.

Promjene su uslijedile nakon što je dosadašnji većinski vlasnik Mujo Selimović preuzeo potpuno vlasništvo u Business.hr-u. Mujo Selimović, koji je ujedno izdavač dvaju listova u Bosni i Hercegovini, najavio je daljnja ulaganja u Business.hr.