POTPISAN UGOVOR

Zagorje - Tehnobeton gradi Rajićevu tvornicu

27.01.2010 u 15:43

Bionic
Reading

Farmaceutska kompanija PharmaS angažirala je tvrtku Zagorje - Tehnobeton za izvođenje radova na proizvodno-skladišnom i poslovnom centru u Popovači. Time je nastavljen ulagački ciklus tijekom kojega Luka Rajić u idućih četiri do pet godina u tvornicu generičkih lijekova PharmaS planira uložiti oko 300 milijuna kuna

Kao glavni izvođač, tvrtka Zagorje - Tehnobeton nastavit će radove koji su započeti potkraj prošle godine, odmah nakon otvaranja gradilišta i postavljanja kamena temeljca. 'Tvrtka Zagorje – Tehnobeton izabrana je na temelju kriterija kvalitete, profesionalnosti, iskustva na sličnim objektima u zdravstveno-farmaceutskom sektoru te financijske stabilnosti i efikasnosti' ističu u PharmaSu.

Potpisivanjem ugovora nastavljaju se planirani radovi na gradnji proizvodno-skladišnog i poslovnog centra čija će površina u konačnici iznositi 6.400 kvadratnih metara, uz mogućnost daljnjeg proširenja. Centar će uključivati proizvodnju, skladište, laboratorije kontrole kvalitete te uredske i tehničke prostore. Tvornica bi trebala početi s radom 2011. godine.