ZNANJEM PROTIV RECESIJE

Poslovni salon otkriva novu aferu u gospodarstvu

01.12.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Konferencija Poslovni salon 2009 - Opstanak poziva poduzetnike iz malog i srednjeg gospodarstva, ali i menadžere velikih tvrtki kojima je zajednička želja borba za opstanak tvrtke znanjem. Jer upravo je to ono što nudi Poslovni salon što je ove godine okupio mnoge poslovne stručnjake koji ne samo da će predavati, već će za vrijeme panel rasprave izravno odgovarati na vaša pitanja o poslovanju

Otkako je Ona došla izvana i preplavila naše gospodarstvo, isplivale su na površinu tvrtke koje nisu podlegle Njenom nezaustavljivom svjetskom valu. Iako Ona glođe gospodarstvo do kostiju, iako se gospodarske afere više ne mogu skrivati, stvara se jedna nova afera. Ako je možemo tako nazvati. Treba se zapitati - kako su JE ipak neki uspjeli potkupiti i pritom osigurati opstanak tvrtke?

Možda je odgovor na to pitanje upravo u educiranom i razboritom menadžmentu do kojeg nije došla Njena panika. Zato postanite i vi dio te afere i takvog menadžmenta koji zna kako JE se može potkupiti kroz edukaciju na jedinstvenoj savjetodavnoj konferenciji Poslovni salon 2009 - Opstanak, na kojoj će 3. prosinca u Zagrebu predavati mnogi gospodarski stručnjaci - prodekan Ekonomskog fakulteta, direktor Tehnološkog parka za visoke tehnologije, glavni urednik Privrednog vjesnika - najtiražnijeg gospodarskog tjednika, potpredsjednica HGK, predsjednik HUP-a (Udruge malih i srednjih poduzetnika), predsjednik Udruge poreznih savjetnika, dekanica RRiF Visoke škole za financijski menadžment, predstavnici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, direktorica Poslovnog učilišta Filaks, iskusni pravnik i drugi.

Suorganizatori konferencije su Privredni vjesnik, Poslovno učilište Filaks, HUP - Udruga malih i srednjih poduzetnika te agencija za organizaciju događaja Marketing odjel

Organizatori će vas samo zamoliti da ono što naučite na Poslovnom salonu primijenite odmah nakon konferencije, ne zato da ne biste zaboravili, već da biste se što prije pridružili onima koji znaju potkupiti recesiju. Ipak, prije svega, da biste se educirali, potrebno je da se prijavite pomoću obrasca na internetskoj stranici konferencije, nakon čega ćete automatski dobiti ponudu za plaćanje kotizacije u iznosu od samo 600 kn + PDV:

Požurite, jer vremena za prijavu je sve manje. Sve ostalo, za vrijeme i nakon konferencije, prepušteno je organizatorima, predavačima, sreći i - vama osobno!

Konferenciju prate i renomirani mediji - tportal.hr, Monitor, Poslovni.hr, Poslovni dnevnik, EUkonomist i Etarget, a organizacijsku pomoć pružili su partneri: Toplice Sveti Martin, Hypo EXPO XXI, OH!, Sefir, TIMGRAF media, Fotke.hr, Stimulans, Komponenta i RRiF Visoka škola za financijski menadžment. Službeno vozilo konferencije osigurava HM rent-a-car.

Vidimo se na Poslovnom salonu u konferencijskom centru Hypo EXPO XXI (Slavonska avenija 6) u četvrtak 3. prosinca.