HORAČEK UMJESTO ĆOSIĆA

Vlada predložila novi NO HEP-a

15.10.2009 u 14:09

Bionic
Reading

Vlada je na zatvorenoj sjednici uputila prijedlog za imenovanje novih članova Nadzornog odbora HEP-a Branimira Horačeka, Krešimira Dragića, Dražena Bošnjakovića, Slavka Konfica, Zvonimira Sabatia te Gordane Obran

Hrvatska je vlada na zatvorenom dijelu današnje sjednice, na prijedlog potpredsjednika vlade i ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Damira Polančeca, uputila Glavnoj skupštini Hrvatske elektroprivrede d. d. prijedlog za opoziv dosadašnjih članova Nadzornog odbora Društva Krešimira Ćosića, Slavka Konfica, Zdenka Juričića, Luciana Delbianca te Dasenka Baldasaria.

Također je upućen prijedlog za imenovanje novih članova Nadzornog odbora Društva Branimira Horačeka, Krešimira Dragića, Dražena Bošnjakovića, Slavka Konfica, Zvonimira Sabatia te Gordane Obran. Upućen je i prijedlog za imenovanje Branimira Horačeka Nadzornom odboru Društva za izbor predsjednika iz reda članova Nadzornog odbora, priopćeno je sa zatvorenog dijela vladine sjednice.

Branimir Horaček ravnatelj je Uprave za energetiku u Ministarstvu gospodarstva, a prije toga je bio ravnatelj Hrvatske energetske regulatorne agencije HERA, radio je i u Končaru.