ISPRAVAK NETOČNIH NAVODA

'Tepeš nije osnovao tvrtku na Djevičanskim otocima'

27.05.2013 u 16:28

Bionic
Reading

Dana 12. svibnja 2013. u članku pod naslovom 'HDZ-ovac Tepeš šef tvrtke na Djevičanskim otocima?!' na našem portalu objavljen je niz netočnih činjenica.

Zahtjev za objavom ispravka netočnih informacija, sukladno odredbi čl. 40. Zakona o medijima, prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,
obraćam Vam se u zastupanju moje stranke gospodina Davorina Tepeš, te Vas molim da sukladno Vašoj zakonskoj obvezi objavite ispravak informacija objavljenih na Vašem portalu dana 12. svibnja 2013.g. u članku pod naslovom 'HDZ-ovac Tepeš šef tvrtke na Djevičanskim otocima?!

Molim Vas da ispravak objavite u cijelosti u prvom sljedećem ažuriranju Vašeg portala, a sve na istom ili istovrijednom mjestu gdje su i objavljene sporne informacije bez ikakvog kraćenja ispravka s tim da pridržavam pravo i na pokretanje svih sudskih postupaka radi zaštite prava moje stranke u cijelosti.

U navedenom članku netočno se navodi niz činjenica, počevši od one da je g. Davorin T epeš, imenovan direktorom trgovačkog društva "Consulting Inc" sa sjedištem na Djevičanskim otocima, a koju je 04. rujna 2006.g. kao tvrtku "kćer" registiralo trgovačko društvo "Greenfield Group Inc, sa sjedištem na adresi na kojoj je g. Tepeš živio. Ovim putem želimo ukazati Vašem čitateljstvu, da g. Tepeš nikada nije bio uključen u osnivanje, a kamoli bio direktor trgovačkog društva koje je osnovano na Djevičanskim otocima, nije živio na adresi Skokova 1 u Zagrebu, a jednako tako nikada nije bio zamjenik bivše gradonačelnice grada Zagreba Vlaste Pavić. Slijedom toga, neistinite činjenice koje su iznjete u navedenom članku g. Tepešu su nanjele veliki nemir i psihičku bol te će radi zaštite časti i ugleda g. Tepeša biti pokrenuti odgovarajući sudski postupci", navodi se u dopisu kojeg potpisuje odvjetnik Krešimir Krsnik.