DAN KARIJERA I ZNANJA

Virtualni sajam nudi 125 natječaja za posao

11.10.2012 u 10:05

Bionic
Reading

Na adresi www.dankarijera.com jučer je počeo treći regionalni Virtualni dan karijere i znanja u organizaciji MojPosao.net-a i partnerskih portala iz susjednih država, Posao.ba iz BiH i Infostud.com-a iz Srbije. Ovogodišnji Virtualni dani trajat će do 17. listopada

U sedam dana održavanja sajma posjetiteljima će se predstaviti poslodavci iz Hrvatske, Srbije i BiH, kao i edukativne ustanove koje će predstaviti mogućnost dodatne edukacije i profesionalnog usavršavanja.

S obzirom na to da je sajam virtualan i da, u pravilu, nema fizičkog kontakta između poslodavaca i posloprimaca, organizatori su se pobrinuli da nadomjeste taj nedostatak.

Tako je uz online chat i komunikaciju e-poštom svim zainteresiranim sudionicima ponuđeno sudjelovanje na radionicama i okruglim stolovima koji će se održavati na fakultetima, čime je ipak omogućen i osobni kontakt tražitelja posla s izlagačima, odnosno poslodavcima.

Među tvrtkama koje na regionalnom Virtualnom danu karijere i znanja traže zaposlenike u sve tri zemlje su Japan Tobacco International i Mozzart kladionice, dok hrvatske izlagače čine predstavnici tvrtka: Ina, APIS IT, Karlovačka pivovara, Pliva, Nova TV, Zepter International i dr.

Na ovogodišnjem sajmu posjetitelje očekuje 125 natječaja za radna mjesta.