PROMJENE I U UPRAVI

Izabran novi predsjednik Nadzornog odbora HT-a

11.09.2012 u 08:57

Bionic
Reading

Nakon što je Andreas Moelich podnio ostavku za novog predsjednik Nadzornog odbora T-Hrvatskog telekoma (HT) imenovan je Mark Klein, priopćeno je iz HT-a

Klein je član Nadzornog odbora od travnja 2012. kao jedan od predstavnika Deutsche Telekoma AG. Klein se pridružio Deutsche Telekomu 2012. te je trenutno viši potpredsjednik za komercijalnu izvrsnost (marketing, prodaja i usluge) unutar DT-ovog poslovnog područja Europa i tehnologija.

Branka Skaramuča podnijela je ostavku na mjesto članice Uprave HT-a i glavne direktorice za ljudske resurse. Skaramuča napušta HT kako bi od 17. rujna 2012. preuzela funkciju više potpredsjednice za HR unutar poslovnog područja Europa i tehnologija u Deutsche Telekomu.

Skaramuču kao članicu Uprave i glavnu direktoricu za ljudske resurse naslijediti će Irena Jolić Šimović koja je trenutno članica Uprave HT-a d.d. i glavna operativna direktorice za poslovne korisnike. Jolić Šimović je ranije bila na dužnosti članice Uprave HT-a d.d. i glavne direktorice za ljudske resurse i to u periodu od kolovoza 2006. do rujna 2008.

Do imenovanja novog člana Uprave, odgovornost glavnog operativnog direktora za poslovne korisnike preuzet će član Uprave i glavni operativni direktor (COO) Norbert Hentges