NEĆE U NOVINE

Denis Kuljiš pokreće web portal

Bionic
Reading

Denis Kuljiš pokreće 15. listopada web portal Asfalt, no nema veze s dnevnim listom koji bi trebao krenuti u listopadu iza kojeg navodno stoji grupa ulagača među kojima je i agencija Digitel

Poslovni dnevnik piše kako se unatoč ekonomskoj krizi rađaju inicijative za pokretanje novih tiskovina. Jedna od njih, dnevni list koji bi navodno trebao početi izlaziti u listopadu, već okuplja redakciju. Kao mogući financijer spominje se zagrebački Digitel, u kojem nisu uspjeli dobiti komentar.

'Da, i ja sam načuo da po gradu hoda nekoliko čudaka koji govore o pokretanju tjednika, no s time nemam veze', rekao je Denis Kuljiš, kojega su nazvali novinari Poslovnog jer je navodno uključen u projekt.

Kuljiš je priznao da 15. listopada pokreće web-site Asfalt, no poriče da to ima veze s novim dnevnim listom, koji bi navodno trebala uređivati njegova supruga, novinarka i urednica Nada Mirković.

'Za Asfalt, portal u kojem ću biti glavni urednik, već sam skupio ekipu, ali ne bih puno o tome jer mi je važno strateško iznenađenje', odgovorio je Kuljiš, koji je nedavno napustio EPH i sada je suradnik Večernjeg lista.

I Marijan Jurleka, kojeg se neslužbeno spominje kao osobu koja okuplja ulagače u novi dnevnik, tvrdi da o tome projektu nema pojma. 'Bilo bi dobro da se nešto novo pokreće, ali zbilja ne znam tko bi danas uložio novac u dnevne novine', rekao nam je Jurleka.