CANON

Originalne tinte Canonovo su jamstvo kvalitete

04.06.2012 u 08:04

Bionic
Reading

Kod pisača Canon PIXMA tinta je životna sila koja pokreće sve što napravite. O tinti ovise boje, oštrina fotografija i vremenska postojanost ispisa. Canon je jedini koji je uspio osigurati optimalnu ravnotežu između trajnosti, performansi i jednostavnog održavanja za sve svoje proizvode, zato su spremnici s tintom izrađeni u skladu s najstrožim standardima kvalitete. Konačni rezultat savršen je ispis bez obzira na to u kakvim se okolnostima upotrebljava uređaj

Upotrebom neoriginalnih spremnika s tintom riskirate prije svega slabu kvalitetu ispisa jer tinta koju oni sadrže ne odgovara tehničkim zahtjevima Canonovih pisača. Ispisne glave FINE stvaraju mikroskopske kapljice veličine jednog pikolitra, a ta određena tehnologija zahtijeva upotrebu prilagođene tinte.

Iako je njihova cijena često niža, kopije obično sa sobom donose skrivene opasnosti. Za njih ne postoji nikakva tehnička podrška, a u slučaju da nešto pođe po krivu, zbog upotrebe neoriginalnih spremnika s tintom možete izgubiti jamstvo za uređaj.

Canon zato kupcima savjetuje da provjere jesu li kupljeni spremnici s tintom uistinu originalni. Na ambalaži originalnog spremnika s tintom uvijek se nalazi hologramska naljepnica s natpisom Canon Genuine koja mijenja boju pod kutom, ima valoviti uzorak i crtu po sredini. Ako toga nema, opravdano možete posumnjati u porijeklo ponuđenih spremnika.

Distributeri za Hrvatsku: Dinarid d.o.o. – Josipa Seissela 1B, Zagreb, www.dinarid.hr; KSU Company d.o.o., J. Dobrile 50, Velika Gorica, www.ksu.hr; Microline d.o.o., Slavonska av. 26/9, Zagreb, www.microline.hr